2821
2789
عنوان

عشق قبلي

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست

نمیخوام اصلا توهین کنما ولی واقعا دلیل نگفتنارو نمیدونم. شاید چون از بچگی تو گوشمون کردن ک بترسیم از بروز حسمون. میدونی دوست داشتن و عشق خیلی مقدسه. غرور و... توش هیچ جایی نداره. فاصله بین حسرت و پشیمونی یه تار موئه. ولی دردی ک از حسرت میاد خیلی بزرگتر از پشیمونیه. مگه ما ادما چقدر زنده ایم ک بخوایم حسمونو مخفی کنیم. هیچکس از یکثانیه بعدش خبر نداره. بعدم هیچ تفاوتی بین زنو مرد نیست. خیلی از خانوما خیلی جاها صحبت از حقوق برابر میکنن اما اینجور وقتا ک میشه بازم جبهه میگیرن. مگه اون بهتون این حرفارو زد ک دوستون داره ینی غرورش له شد؟! نمیدونم کی میشه همه بدون ترس چه زن چه مرد حسشونو بگن. یا میشه یا نمیشه. مثل دوتا عادم عاقل و بالغ میگید و نتیجش اگه مثبت شد چه بهتر نشدم هرکس میره پی زندگیش. برا همین حسرتاس ک همیشه میگم نذارید هیچ حسی تو دلتون بمونه. شاید فردایی نباشه. و این یه خیانت جزئیه ب اون کسی ک میاد تو زندگیتون. چون صد در صد قلب و فکرتون مال اون نیس

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شایدهم الکی بهت گفته نامزدیشه پس بیخیالش باش وبچسب به زندگیت ذهنتوالوده نکن پشیمون میشی 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

درکت میکنم دوستم

منو عشق قبلیمم همین اتفاق برامون افتاد منتها ما هر دو بچه بازی در اوردیم و هر دو مغرور بودیم هیچ کوم پا پیش نزاشتیم همش لج و لجبازی و مغرور بازی الان 8 سال میگذره و من شوهر دارم و یه پسر سه ساله و اون نامزد داره و شب و روزش شده حسرت یه جورایی داغون شده قدیما ساده گرفتیم فک کردیم عشقی در کار نیس و فراموش میشه ولی نشد سخت حسرت میمیکشیم خودم که هیچی..دلم براش میسوزه...

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 
یه بخشی از توعه  که فک میکنه با اون مرد خوشبخت تر بودی چون بیشتر دوستت داشته اینا همش بازی ذهنت ...

اره خودمم فكر ميكنم حتما قسمت نبوده و اگه باهاش ازدواج ميكردم شايد اينقدر كه الان شوهرم منو دوست داره و به حرفم بها ميده ،اون نميداد! نميدونم حسه ديگه ،مياد و ميره .لعنت به ذهن ادميزاد كه اون موقع كه بايد فراموشي بگيره نميگيره

اره خودمم فكر ميكنم حتما قسمت نبوده و اگه باهاش ازدواج ميكردم شايد اينقدر كه الان شوهرم منو دوست دار ...

ببین باید مشکلاتتو با همسرت حل کنی وقتی با همسرت به مشکل میخوری و حس میکنی هیچ راهی برای درست کردنش نیس ذهنت یه میانبر میزنه به اون سمت یعنی داره صورت مسئله رو پاک میکنه که اگه اون به جای این مرد همسرت بود دیگه این مشکلو نداشتی در حالی که اینطوری نیس و تو فقط باید دنبال راه حل باشی تا از عشقت کم نشه .ذهنمونو دست کم نگیریم خیلی راحت ادمو از پا درمیاره .

نمیخوام اصلا توهین کنما ولی واقعا دلیل نگفتنارو نمیدونم. شاید چون از بچگی تو گوشمون کردن ک بترسیم از ...

اره منم هميشه بدهكار دلم موندم واسه لحظه هايي كه دلم ميگفت بگو دوسش داره ولي عقل و غرورم ميگفت نههههه نگيااااا ...خودشم سه روز بعد از نامزدي به بهانه الكي اومد جلوي محل كارمو اصرار كرد منو برسونه خونه،تو راه گفت يادته گفتم غرورت اخرش كار دستت ميده؟ گفت تو اين داستان تو ٧٠ درصد مقصر بودي و من ٣٠ درصد!همش بخاطر غرور تو!اونجا نتونستم جلوي اشكمو بگيرم!كاش اون موقع كه زمانش بود بهش ميگفتم حس درونيم چيه...حيف 

شایدهم الکی بهت گفته نامزدیشه پس بیخیالش باش وبچسب به زندگیت ذهنتوالوده نکن پشیمون میشی 

نه راست گفته بود،منم از لجم گفتم منم به همكارم كه خواستگاري كرده جواب مثبت دادم(درصورتيكه دقيقا همون روز به همكارم جواب منفي دادم بخاطر همين ادمي كه دوسش داشتم)دو ماه بعد از نامزديش يه باز بهش پي ام دادم و گفتم تويي كه انقدر ادعا ميكردي عاشق مني بهتر نبود قبل از خواستگاري مطمئن بشي جواب من منفيه؟ گفت اون  شب كه بهت گفتم ٣ روز ديگه نامزديمه واسه اين بود كه ميخواستم بهم بگي نكن اين كارو و جلومو بگيري،ولي نگفتي،منم مطمئن شدم دوستم نداري و نامزدي رو بهم نزدم.الان ٥ ساله ازدواج كرده و عكسشو با زنش ديدم

فر اموشش کن.تموم شد رفت.شاید همین همسرت هم یه خورده ازت دور بشه تازه یفهمی چقدز دوسش داری

نميدونم شايد !ولي مقايسه ادمو ديوونه ميكنه.اون خيلي فهميده و منطقي بود كاملا برعكس همسرم

درکت میکنم دوستم منو عشق قبلیمم همین اتفاق برامون افتاد منتها ما هر دو بچه بازی در اوردیم و هر دو م ...

نميدونم ولي حس ميكنم اونم هنوز منو فراموش نكرده،اخه ازدواج كه كرده بود از دوستاي مشتركمون شنيدم كه پرسيده من ازدواج كردم يا نه؟بعضي وقتا (هر ٣-٤ ماه يكبارم به بهانه سوال كاري خيلي رسمي زنگ ميزنه و خيلي رسمي هم سوالشو ميپرسه و خداحافظ شما) ولي حسم ميگه يه روزي يه جايي همو دوباره ميبينيم.اميدوارم عاشق همسرم بشم