2821
2789
عنوان

عشق قبلي

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست
نه راست گفته بود،منم از لجم گفتم منم به همكارم كه خواستگاري كرده جواب مثبت دادم(درصورتيكه دقيقا همون ...

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته امادیگه بهش فکرنکن قدرزندگیتوبدون

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
وقتي اون منتظرت نمونده تو جرا بموني و به فكرش باشي مطمئن باش اگر براش مهم بودي وقتي گفت هر وقت فكر ك ...

اره خودمم با اين حرفا خودمو قانع ميكنم اما دوباره خريت ميزنه به سرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم به عشقم نرسیدم و البته بخاطر مخالفت خانواده بلافاصله عقد کردم و ازش خبر نداشتم اونم فکر نمیکرد ازدواج کنم تا اینکه یه شب رفتیم یه رستوران اونو اونجا دیدم اتفاقی افتاد که شوهرم باهاش هم کلام شد و خلاصه شماره شوهرم گرفت و من فقط داشتم سکته میزدم و بعد تماس هاش شروع شد و میخواست رفتامد خانوادگی داشته باشیم و خیلی با شوهرم رفیق شد و من نمیتونستم هیچی بگم فقط از روی ترس

منم به عشقم نرسیدم و البته بخاطر مخالفت خانواده بلافاصله عقد کردم و ازش خبر نداشتم اونم فکر نمیکرد ا ...

چي شد؟هنوزم دوستت با هم؟رفت و امد دارين يا به همون چند روز محدود شد؟

فقط میخواسم بگم دعا نکن تو شرایط الانت برگرده چون من خیلی سختی کشیدم بندازمش بیرون از زندگیم و دیگه ...

اره خودمو فكر ميكنم اگه يه روزي به جايي ببينمش و باهاش هم كلام بشم اون لحظه نكنه حسرتم بيشتر بشه و احساسم نسبت به اين ادم باعث بشه زندگيم از هم بپاشه.باعث بشه كاري بكنم كه نيايد بكنم.از يه طرف دلم تنگ شده و همش خودمو در حالتي تصور ميكنم كه روبروي هم نشستيمو داريم حرف ميزنيم،از يه طرف وقتي فكر ميكنم اگه به واقعيت بپيوندن چقدر ممكنه اتفاقاي ترسناكي بيفته

چي شد؟هنوزم دوستت با هم؟رفت و امد دارين يا به همون چند روز محدود شد؟

چند ماه رفتامد داشتیم تا کم کم سر یه درخواستی که شوهرم ازش داشت و دست رد زد شوهرم قانع کردم که بزاردش کنار 

فقط میخواسم بگم دعا نکن تو شرایط الانت برگرده چون من خیلی سختی کشیدم بندازمش بیرون از زندگیم و دیگه بعد اون ماجرا عشقم نبود

اره منم هميشه بدهكار دلم موندم واسه لحظه هايي كه دلم ميگفت بگو دوسش داره ولي عقل و غرورم ميگفت نهههه ...

اشکالی نداره عزیزم دیگه تموم شده رفته. سعی کن بهش فکر نکنی.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎