2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من صفحه رو باز میزارم به خیال اینکه
یادداشت هاتون میاد اما الان رفتم بیرون برگشتم دیدم نمیاد یادم اومد کلا اینجا تبادل نظره نه کلوپ نوشته ها آّ نمیشه

شرمنده دیر دیدمتون
ندا جان نباید گرسنگی بکشی

اذیت میشی

نیره هم که عزمش رو جزم کرده انشالله همه با هم نتیجه میگیریم
...هیچ با هیچ برابر نیست!!!!!!!!!!.
..0......

ندا جون هفته اول رعایت کدن سخته واسه همین گفتم از روز تقلب شروع کنین بازم عیبی نداره فقط یادتون باشه اگه لازم بود و ضعف داشتین کمی معده رو پر کنین با غذاهای کم کالری
..0......

ندا جون تا ساعت 1 مامانم نگه می داره 1 تا 4 خواهرم نددددددددددددا 4 تا 5 بابام و 5 تاااااااااااااااااااااااااااا الی خودم البته بیشتر خونه مامان هستم ولی خونه خودمون که باشم از صبح تا 4 شوشو از 4 تااااااااااااااااا دوباره شوشو ههههههههههه

محل کارت کجاست ؟ منظورم منطقه کاریت نه اداره ات ؟ اگه دوست داشتی اداره ات رو هم بگو
خییییییییلی سخته شوشو می گه این رژِم فیلو از پا میندازه تو چجوری تحمل می کنی ؟ 3 کیلو کم کردم باید بیشتر کم می کردم ولی نمی دونم چرا 3 کیلو شد ؟

راستی شما چندکیلو بودی ؟ از کی شروع کردی ؟ چقدر کم کردی ؟
چون با هم دوست هستیم این میگه که من الان انلاین هستم و میفهمی که هنوز نرفتم زیر تصویر تو هم واسه من هست عزیزم

ارزش داشت سه کیلو با اینهمه زحمت؟
..0......

من تو هواپیمائی کار میکنم . بهاره جون از 600 تا بیشتر شدم امروز . منم به کم خوری عادت دارم ولی الان به خوردنیهام از نظر کالری توجه میکنم واسه همین یکم سخته ولی خوبم کلا . عادت میکنم . راستی من دارم قرص میخورم (متفورمین ) واسه اون نمیتونم معدمو خیلی خالی نگه دارم .
ارشک پسر طلای مامان , خدایا هزار بار شکر به خاطره این معجزه