2777
2789
عنوان

فال گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 76 پست
یه بار یکی تاپیک زده بود حس ششم بعد حسشو نسبت به بقیه میگفت،من حسشو نسبت به خواهرمو خواهر شوهرم خواس ...

کاش من این حس ششمی رو پیدا میکردم یکمی ازش میپرسیدم😄

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من قهوه و تارو ت و پاسور و باهم گرفت بعد بهم گفت فلان اسم خیلی تووو قهوته بعد گفتم‌مشخصات ظ ...

منم چنبار فال گرفتم همش میگه یه نفر تو فالته و اینا...اما جزییات میخام که بفهمم اون کیه..بخاطر همین پرسیدم

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
اگر چیزیو ببینه جزئیات و‌خوب میگه

حتما یبار پیشش میگیرم

خانومای حاضر در تاپیک بعد از رد و بدل کردن شماره  بی زحمت گزارش بزنین بپوکه این تاپیک...ممنونتونم عزیزان😉😉❤❤💋💋

اگر چیزیو ببینه جزئیات و‌خوب میگه

میشه واسه منم بفرستی بهت درخواست دوستی دادم

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.