2777
2789
عنوان

فال گرفتن

3150 بازدید | 76 پست

خانوما فال گرفتن و اینجور چیزا به نظرتون خوبه یا نه؟

من گاهیوقتا فال ورق میگیرم...یجا تو یه تاپیک خوندم گفتن فال گرفتن خوب نیس چون اجنه وارد زندگی آدم میشن...الان یه مدته وسوسه شدم فال بگیرم..میترسم...به نظرتون درسته؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورق که موکل نداره.

ترس ورم داشته...پس چه فالی خوب نیس...آخه خاستم اینبار قهوه بگیرم؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

نه به نظرم درست نیست اگر اینجوری بود که فاگیرا الان زندگیشون پر از اجنه بود

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
🤪 من که همین یک ربع پیش گرفتم خیلیم الان حالم خوبه حرفای خوبی بهم زد 

خوشبحالت...منم گاهی به همین حال خوب نیاز دارم که فال میگیرم...فال چی گرفتی؟

ترس ورم داشته...پس چه فالی خوب نیس...آخه خاستم اینبار قهوه بگیرم؟

عزیزم قهوه خوبه اون فالایی که دیگه فضا رو هم ترسناک میکنن و میگن حالا جنا جواب میدنو این چیزا اینا هم چون تو موقعیت ترسناک هستن توهم میزنن و واقعیت نیست و زاده ذهن خودشون هست 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
اجنه بیکاره مادم به دقیقه فال بگیریم بیاد.

چه میدونم....آخه تو یه تاپیک گفتن فال خوب نیس و اجنه میاد زندگی آدم...منم ترسیدم😂😂

اون برا دعا و طلسم های سنگینه عزیزم فال اجنه کجا داره من خودم خیلی اعتقاد ندارم ولی محض سرگرمی اکثرا فال میگیرم از اینترنت و اینجور جاها ولی اجنه ای ندیدم 😂

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
🤪 من که همین یک ربع پیش گرفتم خیلیم الان حالم خوبه حرفای خوبی بهم زد 

دوستم برامنم میگیری من خیلی اعتقاد دارم ولی کسی نیس بهش بگم...

اگه مقدوره بگیر عزیزم😘

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔