2777
2789
عنوان

فال گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 76 پست
برا امضات صلوات خوندم...انشالله خیر پیش بیاد برات

مرسی عزیزم منم برا امضاتون 5تا صلوات ب نیت 5تن خوندم انشالله ب خواسته دلت برسی..

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شمام پیام بده برات بفرستم 

برامنم میفرستی دوستم

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
تارو ت  و سرچ کن تو نت یه سری کاغذه مثه پاسور

فالش راسته...؟؟؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

بچها پیش اومده تو فالاتون اسم اومده باشه...درست باشه؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

یه بار یکی تاپیک زده بود حس ششم بعد حسشو نسبت به بقیه میگفت،من حسشو نسبت به خواهرمو خواهر شوهرم خواستم گفت خواهر شوهرت ازدواج میکنه زود چند وقت بعد اونم خواهذت ازدواج میکنه خواهر شوهرم یه ماه پیش ازدواج کرد خواهرمم داره واسش خواستگار میاد

فال چی بود مگه اسم میگه،میشه بگین؟

برا من قهوه و تارو ت و پاسور و باهم گرفت بعد بهم گفت فلان اسم خیلی تووو قهوته بعد گفتم‌مشخصات ظاهریش چیه کارت کشید ریز به ریز خصوصیتای یه نفر و گفت