2777
2789
عنوان

من و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 104 پست
من موقع زایمانم ایجور شده بودم. نمیدونم توهم میزدم یا واقعا اذیتم میکردن. شاید هم بخاطر فشار زایمان ...

کتاب قرآن مقدس شک ندارم ولی میدونی چرا قرآن که میزاری حالت بهتر میشه بخاطر تلقین  وقتی آرامش بیاد سراغت توهم کمتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به جن اعتقاد دارم ولی وقتی یه چیز و فقط یه نفر میبینه یعنی یه مشکلی هست ایکاش بری پیش یه روانشناس ...

من یه فرد خرافاتی یا غیرنرمال نیستم متاسفانه 

بله اگه چیزی میبینید شک نکنید اسکیزوفرنی دارید یا کن بود شدید آهن  اگه خرافاتی هستید دیگه چاره ...

خرافات که نه اما منم باهات موافقم اختلال روانی هست که درمان هم داره اما سخته 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
جایی خوندم اینکه گاهی تنهاییم و بعد خیال میکنیم کسی صدامون میزنه یه بخشیش بخاطر آی کیو بالاست....&nb ...

آخه خودش تنها نبوده شوهر خواهرمم تو اتاق بوده اومد پایین فک کرد منم گفت بله صدام کردی؟! گفتم ن گفت فلانی فهمیده صدام زدی نگو الکی گفتم ن بخدا، بعد دوباره یبارم خواب بوده صداش زده بیدارش کرده

خواهر منم موقع زایمان اذیتش میکردن خیلی، میگن سراغ زن زائو میان

آره ولی ممکنه بخاطر از دست دادن خون زیاد و فقر آهنم باشه. منکه آخرش نفهمیدم چرا اینجوری شدم. تو خواب و بیداری صداهای عجیب میشنیدیم یا احساس میکردم دستمو گرفتن

من یه فرد خرافاتی یا غیرنرمال نیستم متاسفانه 

عزیزم به اینا خرافاتی نمیگن به این چیزا میگن اختلال روانی اسکیزوفرنی و حتما هم باید به روان پزشک مراجعه کنین

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺