2777
2789
عنوان

من و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 104 پست
اینا چیزایی هست که خودتون میبینید و در عالم واقعیت وجود نداره میگن جن گیر یا جن زده که گفتم اسم بیما ...

وقتی دونفر باهم یچیز رو میبینن یا صداشو میشنون نمیشه بگی شیزو فرنی یا اسکیزو فرنی نمیشه دونفر دوتا توهم عین هم تو یک زمان واحد ببینن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شبها بعد غذا و قبل خواب خرما یا عرق نعنا یا هرچی طبع گرم داره باید بخوری

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تو اون یکی اتاق خوابیدنی اونطوری نمیشدم اصلا .اخرش خونه رو عوض کردیم راحت شدیم

وای خداروشکر ما اینجا اجاره ای هس خونمون داریم می‌سازیم خونه خودمونم خیلی خواب گربه میبینم خیلی تو خواب یه چیزی که نمیبینم دستمو می‌کشید جیغ میزدم

وقتی دونفر باهم یچیز رو میبینن یا صداشو میشنون نمیشه بگی شیزو فرنی یا اسکیزو فرنی نمیشه دونفر دوتا ت ...

خب من دونفرو نمیگم من درمورد استارتر میگم اینجور که خودشون میگگن فقط خودشون جن رو میبینن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
جن آرامش داره😐 استغفرالله آرامش فقط تو وجود ائمه و خداست هیچ وقت ب دنبال آرامش تو وجود موجودات ماور ...

منظورم وحشتناک نیس عذاب اور باشه...چیکار کنم داد بزنم بگن این هم اخرش دیوانه شد؟

فک کنم خونه قبلی ماهم داشت.چون اونجا واقعا در عذاب بودم نمیدونم شایدم توهم بود ولی یه شب نمیشد بخواب ...

من موقع زایمانم ایجور شده بودم. نمیدونم توهم میزدم یا واقعا اذیتم میکردن. شاید هم بخاطر فشار زایمان بوده. اما از وقتی قرآن گذاشتم بالا سرم خوب شدم. خیلی برام عجیب بود

ما خونمون داره جن مامانم صداش میشنوه، بعضی وقتاهم با صدای زنونه صدای آبجیم میزنه 

جایی خوندم اینکه گاهی تنهاییم و بعد خیال میکنیم کسی صدامون میزنه یه بخشیش بخاطر آی کیو بالاست.... 

دیگه اینکه چطور ربط داره رو توضیحش زیاده.... 

آخه من خودم زیاد اینجور میشدم تو تنهایی ک حتی پامیشدم میرفتم ببینم کسی جلو در هست یا نه .... بعد خوندم ک اینطوره ... دلایل دیگه هم داره ک همه از سلامت ذهن میگه 

نخواستم بگم آی کیو بالائی دارماااا خخخخخ اتفاقن همیشه برعکسشو فکر میکنم چون وسواس دریافت گرفتم تازگیا   

منظورم وحشتناک نیس عذاب اور باشه...چیکار کنم داد بزنم بگن این هم اخرش دیوانه شد؟

جن هست وجود داره و می تونه به هر شکلی نمایان بشه.شبیه خودش. حیوانات یا حتی عزیزانت. ولی باید بفهمی این جن داره اذیتت می کنه یا نیت دیگه ای داره. به هرحال دیدن مداومش بهت اسیب میرسونه هم به روحت هم جسمت

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت