2777
2789
عنوان

اندام وزیبایی

88 بازدید | 10 پست

بهانه هارو بزارید کنار 

و استارت بزنین برای یک روش مطمئن برای لاغری از همین الان 

دیگه نمیشه و نشد نداریم❌

خیلیا دارن استفاده میکنن و نتیجه دیدن

تو هم میتونی✅✳️

شکم و پهلو بای بای😍👏

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

چ روشی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

این 👇نواحی رامثل پنبه سفید کن

☢ناحیه تناسلی

☢کشاله ران

☢قوزک پا

☢زانو

☢ارنج

☢زیربغل

تضمینی💯

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبلیغه یا روششو بهمون میگی🤔🤔

عزیزم من فروشنده هستم تبلیغ نیست اجی،،یه روش کلملن تضمینی مشتریاامم نتیجه گرفتن،،برا همین بهش مجوز ضمانت بازگشت هم دادیم که درصورت نگرفتن نتیجه میتونید پس بدید،،اگه دوست داشتی سفارش بدی،،ایدیمو تو امضام نوشتم

چ روشی 

ژل چربیسوزی دارم،،قرص هم دارم دارای مجوز بازگشت محصول ،،درصورت ناراضی بودن میتونی محصولو پس بدی،،،عااااالین یعنی غیر ممکنه کسی از ماخریده و نتیجه نگرفته باشه

ژل چربیسوزی دارم،،قرص هم دارم دارای مجوز بازگشت محصول ،،درصورت ناراضی بودن میتونی محصولو پس بدی،،،عا ...

برای سفید شدن ناحیه تناسلی و کشاله های ران چه پیشنهادی داری؟

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
برای سفید شدن ناحیه تناسلی و کشاله های ران چه پیشنهادی داری؟

یه کرم دارم عالیه خیلیا جواب گرفتن

یه کرم دارم عالیه خیلیا جواب گرفتن

لطفا اگه میشه توضیح بدین قیمتشم بگین فقط امیدوارم ستاره دریایی نباشه  

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
لطفا اگه میشه توضیح بدین قیمتشم بگین فقط امیدوارم ستاره دریایی نباشه  

نههه عزیزم،،،من داشتم از این محصول ولی مشتریام نتیجه نگرفتن،،پیام دادن،،شاکی شدن که این چه محصولیه دادی دست مشتری،خیلی از مشتریامو از دست دادم،،،ولی جدیدن یه محصولی دارم که همه ی مشتریاایی که خریدن راضی بودن،،و اون یه کرم دست سازه،قیمتش230تومنه،،تضمینی با مجوز مرجوعی محصول