بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من فروشنده هستم تبلیغ نیست اجی،،یه روش کلملن تضمینی مشتریاامم نتیجه گرفتن،،برا همین بهش مجوز ضمانت بازگشت هم دادیم که درصورت نگرفتن نتیجه میتونید پس بدید،،اگه دوست داشتی سفارش بدی،،ایدیمو تو امضام نوشتم
کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
ژل چربیسوزی دارم،،قرص هم دارم دارای مجوز بازگشت محصول ،،درصورت ناراضی بودن میتونی محصولو پس بدی،،،عااااالین یعنی غیر ممکنه کسی از ماخریده و نتیجه نگرفته باشه
کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
نههه عزیزم،،،من داشتم از این محصول ولی مشتریام نتیجه نگرفتن،،پیام دادن،،شاکی شدن که این چه محصولیه دادی دست مشتری،خیلی از مشتریامو از دست دادم،،،ولی جدیدن یه محصولی دارم که همه ی مشتریاایی که خریدن راضی بودن،،و اون یه کرم دست سازه،قیمتش230تومنه،،تضمینی با مجوز مرجوعی محصول