2777
2789

سرمایه نمیخواد

بخون و برو آزمون کارگزاری رسمی گمرک بده وقتی قبول شدی میتونی کارای ترخیص رو دست بگیری

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

آزمون بده و کارت حق العمل کاری بگیر 

آزمون هر ساله برگزار میشه البته اگر کلاسش بری راحت قبول میشی 

بعد هم باید مشتری بگیری یعنی صاحب کالاهایی که کار واردات و صادرات انجام میدن که  بتونی باهاشون کار کنی 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واسه خانما هم اوکیه بنظرتون ؟

آره ولی عمدتا آقا هستن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

آهان ممنونمباید تحقیق کنم ببینم مناسبه محیط کارش برام

من تو گمرکم سوالی داشتی بتونم جواب میدم

من تو گمرکم سوالی داشتی بتونم جواب میدم

داشتم با پدرم در موردش صحبت میکردم می‌گفت کار خانم نیست

و خیلی ناامیدم می‌کنه شما تو محیط گمرکین بیشتر آشنایی دارید بنظرتون خوبه واردش بشم؟

داشتم با پدرم در موردش صحبت میکردم می‌گفت کار خانم نیستو خیلی ناامیدم می‌کنه شما تو محیط گمرکین بیشت ...

بستگی به روحیات خودت داره

مثلا جایی که من هستم ۸۰ درصد ترخیص کارامون آقان و اون صاحب کالا واسش مهم نیست که الان به فرض برق نیس یا سامانه خرابه نمیشه اظهار کشید یا هر مشکل دیگه ای 

اون صاحب کالا فقط و فقط بار خودش براش مهمه که زودتر ترخیص بشه واسه همین فشار روانی روی ترخیص کارا زیاده

چند سالته؟ چون باید بالای ۲۵ باشی که بتونی آزمونشو بدی

چجوری باید ارتباط زد با صاحبان کالا؟

تو گمرک میتونی با برخی صاحب کالا ها آشنا بشی 

یا اینکه اول بخوای با شرکت حمل و نقل ارتباط بگیری و از اون طریق کم کم با صاحب کالا هم آشنا بشی 

یکی دو تا صاحب کالای اوکی داشته باشی حقوقت در میاد 

من فقط میدونم درآمدش عالیه آخرین چیزی ترخیص کردن رفتم کاراشو اونجا انجام بدم فهمیدم عالیه درآمدش

راه ورود به این کار چیه شما میدونید؟

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم

راه ورود به این کار چیه شما میدونید؟

من یه ماشین رفتیم کارشو کردی از یه شرکت ترخیص کردیم از بازرگان کامیون بود البته ....اکثریت شرکت ها اونجا بیشتر از همون ترک های اونجا بودن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه