2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم همه فامیل زوم کردند روی من

من کسی روم زوم نیست

چون از همه دورم

شرایطمم طوریه که کسی نمیدونه حامله نمیشم

خودم عجله داشتم برا ivf چون داریم از ایران میریم

ولی خیلی اذیت میشه ادم تو سیکل. منم تنها تو شهر غریب بودم. وقتی به اینا فک میکنم دلم میگیره

دوستام ناخواسته حامله میشه و کلاس میذارن برا خدا که (ای وای من نمیخواستم)

اونوخت من هزاربار بدنمو سوراخ کردم بخاطر امپولاش😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوست من ivf  کرد بچه اش چند روز پیش دنیا اومد یه دختر ناز

ان شالله منم بار اول جواب بگیرم

جواب اینهمه تنهایی و سختی و گریه هامو

فقط خدا میتونه کمکم کنه. امیدم به خودشه و بس🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من کسی روم زوم نیست چون از همه دورم شرایطمم طوریه که کسی نمیدونه حامله نمیشم خودم عجله داشتم برا ...

بازم خوش بحالت کسی نمیدونه میخوای

منم هزار بار امپول و قرص خوردم الان دارم میرم شهر خودمون مامانم میگه وردار ازمایشاتت رو بیار ببریم دکتر اینجا ببینه ..قبول نداره باورش نمیشه من صد تا دکتر رفتم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
واقع فاز فامیلی که اینطور رو زن فشار میارن بابت بچه رو نفهمیدم ولی کلا خودم برخورد کردم باهاشون و جل ...

تو خونواده ما اصلا از اینجور ادما نیست

تا کسی هم چیزی میگه مادر خودم یا مادرشوهرم قبل از من جوابشو میدن

ان شالله منم بار اول جواب بگیرم جواب اینهمه تنهایی و سختی و گریه هامو فقط خدا میتونه کمکم کنه. امی ...

ان شاا میگیره نگران نباش شما مشکل دارید؟ من که دکترا میگن جفتمون سالم هستیم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
بازم خوش بحالت کسی نمیدونه میخوای منم هزار بار امپول و قرص خوردم الان دارم میرم شهر خودمون مامانم م ...

مشکلتون چیه شما؟

البته اگه میخواین بگید

تو رویان به ما گفتن مشکلی ندارین. ولی من دیگه تحملم تموم شده بود. اصلا نذاشتم پسشنهادiui بدن

خودم به اصرار گفتم ivf میخوام

ان شاا میگیره نگران نباش شما مشکل دارید؟ من که دکترا میگن جفتمون سالم هستیم

پیشنهاد میکنم یه سر رویان برید

اونا از ریزترین ازمایشات رو براتون مینویسن. اونجا تشخیص میدن

شاید اصلا لوله هاتون بسته باشه. با عکس رنگی معمولا باز میشه و خانوما همون ماه باردار میشن. مثه خواهر خودم

بیخودی دکترای دیگه رو نرو

بیخودی داروهای بیربط استفاده نکن

اینجوری زودتر به نتیجه میرسی ان شالله