2777
2789
انشالله حتما حتما باردار میشی

🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگ هیچ کس بابا ..شوهرمم پیشمه هیچ مشکلی هم نیست

خداروشاکر باش تاحالت خوب بشه ،چیزای مثبت  وخوبی داری بگو واسه خودت تاحالت خوب بشه ،خداروشکر مشکل نداری ،خودت حالت وخوب کن منتظر کسه دیگه نباش ،منم خیلی دلم میگیره مشکلات زیاد دارم فقط خودم به خودم کمک میکنم حالم خوب بشه ،الکی ادا شاد ها دربیار الکی بخند ببین چقد تاثیر داره عزیز دلم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
مرسی عزیزم از راهنماییت ..همیشه همین کارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم حال دلت خوب بشه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
شما ها میدونید که سونو سن بارداری چطوره؟میخوام بدونم تا چند سالگی میتونم بچه دار بشم

متوجه نشدم عزیزم؟

من دلم مرگ میخواد خسته ام از زندگی

عزیزم