2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزیزم

داری میخونی منم دعاکن 

الهی خدابه دلت آرامش بده😘

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من فقط وقتی میشنوم یکی حامله س تا چند روز دلم میگیره

البته برا اون شخص خیلی خوشحال میشم

برا خودم ناراحت میشم. حس میکنم خدا داره امتحانم میکنه😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

📌نظر مراجع تقلید در خصوص اینکه زکات فطریه شخص میهمان در شب عید فطر بر عهده کیست؟

🔮امام خامنه‌ای: فطریه او بر عهده صاحب خانه #نیست.

🔮آیت الله مکارم: اگر [میهمان] فقط برای شب عید دعوت شده؛ [فطریه اش بر میزبان] واجب #نیست.

🔮آیت الله نوری همدانی:‌ اگر میزبان شب عید فطر - در خانه،‌ مسجد، سالن‌های پذیرایی یا هرجای دیگر- طعام دهد، فطریه هم بر عهده‌ی او #است.

🔮آیت الله بهجت: اگر مهمان پیش از برآمدن هلال ماه شوال برای خوردن غذا آمده باشد - ولو بعداً نتواند غذا صرف کند – فطریه‌اش بر میزبان واجب #است.

🔮آیت الله سیستانی: اگر مهمان شب نزد میزبان‌ بماند و نان‌خور - هرچند موقتاً - حساب شود؛ فطریه‌اش بر میزبان واجب #است.

🔮آیت الله سبحانی: فطریه مهمانی که پیش از غروب شب عید فطر با رضایت صاحب‌خانه وارد شده و عرفًا نان‌خور میزبان‌ حساب می‌شود بر میزبان واجب #است.

🔮آیت الله وحید خراسانی: فطریه میهمانی که پیش از غروب شب عید فطر با رضایت صاحب‌خانه وارد شده و در وقت وجوب زکات فطره نان‌خور او حساب می‌شود،‌ بر میزبان واجب #است.

🗣 اخبار:جذاب|فوری|موثق👇

🆔 https://t.me/joinchat/AAAAADwrePkX1GtaqRH77A

چرا? نی نی نداری؟

ندارم دیگه

اگه داشتم که ناراحت نمیشدم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از این مذخرفات میگن . اما دل خودت راضی نشه بهتره هم بری هم دست پر بری مهمونی هم فطریتو راحت بدی گناه ...

ن عزیزم چرا گردن توو😁

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
تو اقدامی؟

تو سیکل ivf ام😔