2821
2789
عنوان

قابلمه سنگی

15285 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دیروز از همدان ی قابلمه سنگی خریدم 

.برا استفاده چطور ازش استفاده کنم .فروشنده گفت با روغن اول کامل چربش کن .

شعله مستقیم ؟؟؟؟

چه غذاهای بپزم؟؟؟؟

چطور میشه غذای توش ؟؟؟؟؟

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

اون چرب کردنش قلق داره من بلد نیستم ولی حتما اینکار و بکن

آبگوشت و قرمه سبزی درست کردم عالی شده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون چرب کردنش قلق داره من بلد نیستم وای حتما اینکار و بکن آبگوشت و قرمه سبزی درست کردم عالی شده

چطوری قلق داره .از کجا بفهمم

برای عمر طولانی تر روی شعله غیر مستقیم بذارینش

مواظب باشین یهو سردوگرم نشه

خورشت ها و ابگوشت رو توش میشه پخت

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

بخدا بلد نیستم همونجا بهت نگفتن

من یدونه دارم مال خیلی قدیمه همونو استفاده میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

باروغن دنبه چربش کن بذار تو افتاب سه چهاروز بمونه

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
بخدا بلد نیستم همونجا بهت نگفتن من یدونه دارم مال خیلی قدیمه همونو استفاده میکنم

گفت با روغن نباتی کامل چربش کن و استفاده کن

گفت با روغن نباتی کامل چربش کن و استفاده کن

ببین  selena1372 راهش و گفت

خب هموجوری گفته چربش کن یکی دوروز بذار بمونه بهدش میتونی توش غذا بپزی مثلا خورشت و آبگوشت ولی باید ش ...

مرسی عزیز دلم 

با روغن تمام سطح قابلمه بیرون و داخلش چرب کن بذار ۲۴ ساعت بمونه بعد که مییخوای استفاده کنی چیزی توش تف نده جدا تفت بده بریز داخل دیگ سنگی ات تا بپزه و اینکه حتما از شعله پخش کن استفاده کن تا قابلمه ات نشکنه چون زمان پخت یکم طولانی تره تو این قابلمه یکم زودتر برای پخت توش اقدام کن

میشه برای شادی روح همه آسمانی ها یک صلوات بفرستی؟؟؟؟
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792