2777
2789
عنوان

هعیییییییی

110 بازدید | 12 پست

دوستان اصلا حوصله مسافرت دسته جمعی ندارم ولی هم تو رو دروایسی موندیم هم دعوت شدیم همه هم هستن حتی رو مخ ها ی فامیل نیدونم چ کنم پوووووف  همش میگفتم شاید یه جوری بشه نریم ولی مثل اینکه نه جدی جدی داریم راه میوفتیم بریم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عقب ماشین بگیر بخواب بقیه جاها هم خوش بگذرون بزن به بیخیالی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خانواده شوهرن؟ من رودربایستی اینا نمیمونم میگم نمیرم

عاخه عروسی هم دعوتیم حالا قراره همهههه با هم بریممممم نه جدا جدا اصلن حال و حوصله ندارم دلم مسافرت دونفره میخواد خیلیییی

نمیدونم چرا

مسافرت دسته جمعی خیلی خوبه من خیلی دوست دارم اما به شرطی که ادم بد سفر باهاتون نباشه اگه باشه فقط با اعصاب خورد برمیگردین

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
مسافرت دسته جمعی خیلی خوبه من خیلی دوست دارم اما به شرطی که ادم بد سفر باهاتون نباشه اگه باشه فقط با ...

دقیقاااا چند بار رفتیم همش کوفتمون شده انقد بد سفرررراااا

مثلا جا کم باشه قهر میکنن میگن ما نمیایم با این ماشین  واسه یه نهار بیست جا نگه میدارن تا اون بدسفره راضی بشه  هووووف خدا خودش ب خیر بگذرونه

دقیقاااا چند بار رفتیم همش کوفتمون شده انقد بد سفرررراااا مثلا جا کم باشه قهر میکنن میگن ما نمیایم ...

میدونم درک میکنم 

اگرم بخوای توجه نکنی و جمع رو در نظر بگیری اخماش تا اخر سفر تو همن و همه رو حرص میده 

کاش. هیچوقت ادمای تینجوری وجود نداشت یا درمان میشدن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏