2777
2789

اره شکر خدا همسرم این ارامشو برام بوجود اورد انشاالله سایش صدوبیست سال بالا سرم باشه ،البته بعدازکلی مشکلات به این ارامش رسیدیم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو شوهرم بعد ۳ سال کشمکش باهم و با حسودی خانواده ها به این ثبات و آرامش رسیدیم...

فقطیه کابوس جدید برام درست شده اینه که قندش یکم بالاس ... من میترسم .. اگه کاریش بشه نابود میشم 

دعا کنین برامون

😍😍خدایا شکرت😍😍

اره 😊هیچ کار خاصی نبوده لطف خدا شاملم شده البته این که یک تایمی خودم لج کرده ام بحثش جداست 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
منو شوهرم بعد ۳ سال کشمکش باهم و با حسودی خانواده ها به این ثبات و آرامش رسیدیم... فقطیه کابوس جدید ...

انشا.... سایشون صدوبیست سال بالا سرتون باشه

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚
اره شکر خدا همسرم این ارامشو برام بوجود اورد انشاالله سایش صدوبیست سال بالا سرم باشه ،البته بعدازکلی ...

خداروشکرعزیز امیدوارم همیشه خوش باشید، میشه بگید راه حلش چیه؟ منظورم اینه که با وجود مشکلات چطورمیشه آرامش داشت؟

باز هم خدا هست...

آره خیلی خب من به نظرم لازمه های خوشبختی رو دارم همسر خوب بچه سلامتی خونه ماشین و سعی میکنم نظر دیگران واسم مهم نباشه من نمیتونم همه رو از خودم راضی نگه دارم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

زندگیم بعداز کلی  سختی به ارامش رسیده ولی ازبنکه بیکار و بیهوده شب و روزامو میگذرونم ناراحتم.

همش میگم ۱۰سال دبگه میگم کاش اونموقع فلان کارو کرده بودم مثلا

ولی نمیدونم دوسدارم یکاری کنم که اعتماد بنفسم بالا بره و سرگرم بشم.تا از فکر بارداری هم بیرون بیام یکم

خیاطی هم کلاس رفتم ولی چون انجام ندادم هیچی بلد نیستم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بله راضیم

واکثرمواقع آرامش هم دارم

نظرشخصیه نمیدونم درسته یا نه امافکرمیکنم فقط ب نوع تفکرت برمیگرده

شروع کنید زوم کردن روی داشته هاتون و ی نکته بی اندازه مهم

تو زمان حال زندگی کنید!

یعنی درلحظه ن ب گذشته فکرکنید و ن ب آینده

و ب یک امر اعتقاد داشته باشید

آراماش چیزیه ک هرفرد فقط وفقط خودش میتونه برای خودش ایجادش کنه هرگز منتظرنباشید ک کسی بیاد و این آرامشوایجادکنه

آرامش لحظه لحظه هارو براتون آرزومیکنم

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

خیلی ناراحتم که عمرم الکی داره میگذره و از جوونیم استفاده نکردم

استار جان ببخشید تو تامیکت وارد شدم برای بحث خودم.

خیلی دلم گرفته بود..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بله راضیم واکثرمواقع آرامش هم دارم نظرشخصیه نمیدونم درسته یا نه امافکرمیکنم فقط ب نوع تفکرت برمیگر ...

گلم بنظرت این نباید یه چیز دوطرفه باشه؟؟ من خودمم موافقم و دوست دارم از الان و همین لحظه لذت ببرم، وقتی همسر من یه همچین آدمی نیست ، بیشتر بفکر آینده س و معتقده الان باید کارکنه تا شرایط زندگیمون اوکی بشه، بنظرت چیکار میشه کرد!! ! ممنونم گلم. 

باز هم خدا هست...