2777
2789
عنوان

رضایت از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 26 پست
خیلی ناراحتم که عمرم الکی داره میگذره و از جوونیم استفاده نکردم استار جان ببخشید تو تامیکت وارد شدم ...

خواهش میکنم عزیز. انشااله هر مسئله ای داری خیلی زوداتفاقای خوب واست رقم بخوره..

باز هم خدا هست...
گلم بنظرت این نباید یه چیز دوطرفه باشه؟؟ من خودمم موافقم و دوست دارم از الان و همین لحظه لذت ببرم، و ...

ن بنظرم ی حس دوطرفه نیست ی نگرش کاملا شخصیه

درسته ک نظرهمسرآدم ک نزدیک ترین فرده درواقع بهش مهمه اما شما باید انقدرانرژی دارو مستقل باشه تفکرت ک حتی اگرایشونم درلحظه نیست شما روشون تاثیربذارید ن ایشون روی شما

و اول اصلا بااین دید ک نگاه یا رفتاردیگری رو تغییر بدید کاری نکنید شما بخاطرخودتون و حس خودتون زاویه دیدتونو عوض کنید و بلحظه حال بیایید وقتی بااین نقطه برسید میبینیداولا خودتون آرامش دارید دوما ایشون از شما تاثیرمیپذره و چ بسا تمام اطرافیان

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بنظرم ی حس دوطرفه نیست ی نگرش کاملا شخصیه درسته ک نظرهمسرآدم ک نزدیک ترین فرده درواقع بهش مهمه ام ...

صحبتتون که گفتیود من روی اون تاثیر مثبت بزارم بنظرݥ درست میگید، من خودم الان واقعا از نظر روحی آرامش ندارم..

باز هم خدا هست...
صحبتتون که گفتیود من روی اون تاثیر مثبت بزارم بنظرݥ درست میگید، من خودم الان واقعا از نظر روحی آرامش ...

ماریا جان میدونی من بعد از دوسال زندگی مشترک هنوز هم با خیلی چیزا در مورد خانواده و فامیل همسرم کنار نیومدم، بخاطر همین هم هروقت قراره بریم تو جمع فامیلشون من واقعا حس بدی دارم و تا چندوقت قبلش از نظرفکری و روحی بهم میریزم بخصوص اگه بدونم قراربراین هست که بریم بمونیم.

چون اونا تو یه شهردیگه تو روستا زندگی میکنن.

باز هم خدا هست...
خدا.. آره این من واقعا قبول دارم، چون وقتی چیزی رو قلبی از خدا بخوای حتما بهت میده.

خدا ارامش قلبهاس...اگه اون باشه بقیه حله حتی اگه بظاهر ودیددیگران بدترینا باشه...ولی تو ته قلبت ارومی ولذت میبری

ماریا جان میدونی من بعد از دوسال زندگی مشترک هنوز هم با خیلی چیزا در مورد خانواده و فامیل همسرم کنار ...

اگربراتون ممکنه ب مشاورمراجعه کنید اگر نیست مشکلاتتونو بصورت کاملا جزئی بنویسید با منابعی مثل کتاب سعی کنید تک تک حلش کنید یااگربراتون ممکنه ودوستی دارید ک بتونه کمکتون کنه مشاوره فکری بگیرید

میتونم بپرسم چندسالتونه؟

خیلی ناراحتم که عمرم الکی داره میگذره و از جوونیم استفاده نکردم استار جان ببخشید تو تامیکت وارد شدم ...

خب ازلحظه ای ک فکرمیکنید پشیمونید میتونید روش و عملکردتونو تغییربدید

ماریا جان میدونی من بعد از دوسال زندگی مشترک هنوز هم با خیلی چیزا در مورد خانواده و فامیل همسرم کنار ...

اگربراتون ممکنه بگید چی باعث شده این نگرش منفی توی شما بوجودبیاد

اگربراتون ممکنه بگید چی باعث شده این نگرش منفی توی شما بوجودبیاد

عزیزم من ۲۸ سالمه، نمیدونم چی باعث این نگرش منفی،شده! میدونی سطح خانواده همسرم نسبت به خانواده خودم پایین تره، نمیدونم اصلا این موضوع به این حس من ربطی داره. من الان فکر میکنم تو انتخابم اشتباه کردم 

باز هم خدا هست...
عزیزم من ۲۸ سالمه، نمیدونم چی باعث این نگرش منفی،شده! میدونی سطح خانواده همسرم نسبت به خانواده خودم ...

خب این حس شما صرفا نسبت ب خانواده ایشونه یا نسبت ب خودشونم هست؟

خب این حس شما صرفا نسبت ب خانواده ایشونه یا نسبت ب خودشونم هست؟

و اینکه میگیر نمیدونید یعنی همیشه ازبرخورد خانوادشون راضی بودید؟