2777
2789
عنوان

شهریار برای خرید خونه چه طور

| مشاهده متن کامل بحث + 9470 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی شهرک شاهد ب خاطر دادگستری فاز غم داره😐

وا از ونک میخوای بری شهریار بشین جات خوبه ها

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا حالب نیس؟ شهریار جای خوبیه  به همه چیز دسترسی داری  البته فقط خود شهریار

مگه غیر از خود شهریار هم داریم اخه گفنن باغ و روستا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ندیدی مگه!!! دقیقا کنار دادگستریه. اسمش مجتمع آموزشی امام خمینی هست. دبستان و راهنمایی و دبیرستان دا ...

اره فک کنم میدونم کدومو میگی ی جند بار صداشو شنیدم😁😁😁من ساکن اونجا نیسم اخه 

شما ساکن اونجایی؟

اره فک کنم میدونم کدومو میگی ی جند بار صداشو شنیدم😁😁😁من ساکن اونجا نیسم اخه  شما ساکن اونجا ...

نه. من کرجم. دخترخالم اونجا مدرسه میره به من عکساشو نشون داده :) گفت بعد از عزیزالله پزشکی که نمونه دولتیه اینجا مدرسه خوبیه برای قبولی تو دانشگاه از نظر کادر آموزشی خوب

نه. من کرجم. دخترخالم اونجا مدرسه میره به من عکساشو نشون داده :) گفت بعد از عزیزالله پزشکی که نمونه ...

کلا شهرک شاهد فوق العاده داره پیشرفت میکنه 😊

بیشترم ب خاطر وجود دادگستریه

کلا شهرک شاهد فوق العاده داره پیشرفت میکنه 😊 بیشترم ب خاطر وجود دادگستریه

آره. من شنیدم قبلا یعنی سال 93 حتی آب و برق و گاز و تلفن هم نداشته. و پر از سگ بوده. اما وقتی دادگستری تاسیس شده شرایط فرق کرده و شلوغ شده.

ب خاطر دادگستری ب شدت داره پیشرفت میکنه  مام داریم ی واحد وقتی یک و نیم  بودیم خرید ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید در مورد شهرک شاهد اطلاعات دقیق تری دارید؟.من برای سرمایه گذاری میخواستم برم به نظرتون جای خوبی هست