2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داداچ ما رختخوابمونم پهن کردیم اینجا

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
جک اسپارو جان تاپیکتون با اون کاربری نژاد پرست به نتیجه ای نرسید ☺

به نتیجه ی تاسف خوردن برای سیستم آموزشیی رسید که تفکر یک دختر ۲۰-۲۱ ساله رو اینجوری کرده...

آب یخ خالی کردن رو سرم که فهمیدن ایشون دتنشجوی حقوق هم هستن و احتمالا تا الان حقوق بین الملل عمومی رو پاس کردن و لا اقل از سیستم خاک و خون اطلاع باید داشته باشن.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
به نتیجه ی تاسف خوردن برای سیستم آموزشیی رسید که تفکر یک دختر ۲۰-۲۱ ساله رو اینجوری کرده... آب یخ خ ...

من شک دارم ایشون دانشجو بودند 😐😐تو تاپیک اولشون من حضور داشتم ولی جبهه گیری شدید ایشون واسم  عجیب بود 😑تو تاپیک دوم مناظره شما و ایشون دیدم شما با دقت کامل مسعله را شکافتید ولی به قول خودتون دیدگاه سیاه و سفید ایشون بس تو ذوق میزد 😑ولی در کل اومدم بگم من تاپیک های شما وپستاتون خیلی دوست دارن م دغدغه های اجتماعی که مطرح میکنید واسم اموزنده هست  😍😍❤

من شک دارم ایشون دانشجو بودند 😐😐تو تاپیک اولشون من حضور داشتم ولی جبهه گیری شدید ایشون واسم   ...

ممنونم عزیییزم که وقت گذاشتی ❤❤❤❤ لطفت کلی بهم انرژی داد