2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداچ ما رختخوابمونم پهن کردیم اینجا

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
جک اسپارو جان تاپیکتون با اون کاربری نژاد پرست به نتیجه ای نرسید ☺

به نتیجه ی تاسف خوردن برای سیستم آموزشیی رسید که تفکر یک دختر ۲۰-۲۱ ساله رو اینجوری کرده...

آب یخ خالی کردن رو سرم که فهمیدن ایشون دتنشجوی حقوق هم هستن و احتمالا تا الان حقوق بین الملل عمومی رو پاس کردن و لا اقل از سیستم خاک و خون اطلاع باید داشته باشن.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
به نتیجه ی تاسف خوردن برای سیستم آموزشیی رسید که تفکر یک دختر ۲۰-۲۱ ساله رو اینجوری کرده... آب یخ خ ...

من شک دارم ایشون دانشجو بودند 😐😐تو تاپیک اولشون من حضور داشتم ولی جبهه گیری شدید ایشون واسم  عجیب بود 😑تو تاپیک دوم مناظره شما و ایشون دیدم شما با دقت کامل مسعله را شکافتید ولی به قول خودتون دیدگاه سیاه و سفید ایشون بس تو ذوق میزد 😑ولی در کل اومدم بگم من تاپیک های شما وپستاتون خیلی دوست دارن م دغدغه های اجتماعی که مطرح میکنید واسم اموزنده هست  😍😍❤

من شک دارم ایشون دانشجو بودند 😐😐تو تاپیک اولشون من حضور داشتم ولی جبهه گیری شدید ایشون واسم   ...

ممنونم عزیییزم که وقت گذاشتی ❤❤❤❤ لطفت کلی بهم انرژی داد