2777
2789
عنوان

استفراغ بیش از حد نوزاد

1332 بازدید | 13 پست

سلام 

نوزادم دو ماهشه 

هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک کمکی میدم. 

تقریبا 4,5 روزه که خیلی استفراغ میکنه .

وقتی شیرخشک میخوره گاها و وقتی شیر خودمو میدم در جا به مقدار زیادی استفراغ میکنه. 

همون روال همیشگی رو پیش میرم ولی تازگیا اینطور شده.  چه مشکلب میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر دکتر 

ان شاالله ک چیزی نیست 

شاید انسداد باشه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

پنیر بالا میاره یا شیر؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
هر دوتاش. گاهی پنیر گاهی شیر

پنیر مشکل نداره ولی اگه شیر بالا میاره به دکتر بگو شاید رفلاکسه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به پروتیین گاوی حساسه،نه شیر خودتو بده نه شیرخشک معمولی،شیر خشک ایزومیل بده بر پایه سویاس

آخه من اصلا لبنیات مصرف نمیکنم.

شیر خشک ایزومیل چطوره؟ مواد مغذیش به اندازه شیرخشک معمولی هست؟ وزنشو میاره جلو؟

ازدختره منم ک دوماهشه خیلی کم بالامیورد یعنی میورد تودهنش ودوباره قورتش میدادبردم دکتربعدم سونو گفت رفلاکس خفیف داره بهش رانیتیدین داد ازشما به احتمال زیاد رفلاکسه ک کم کم رفع میشه بادار ولی حتما ببرش دکتر