2777
2789
عنوان

استفاده از پستانک خوبه یا بده

42372 بازدید | 15 پست

سلام 

همیشه برام سؤال بوده که پستانک برای مهدیارم مفیده یا نه. از اونجایی که میدونم این سؤال خیلی از مادراست، رفتم و در این‌باره تحقیق کردم.
این هم نتایج تحقیقاتم:
 نوزاد تازه متولد شده میل به مکیدن دارد. بعضی از نوزادان حتی قبل از تولد، انگشت شصت خود را می‌مکند. این عمل باعث آرامش کودک می‌شود. مکیدن تأثیر مستقیم بر روی فک نوزاد می‌گذارد. بنابراین استفاده از پستانک‌های غیر استاندارد، می‌تواند خسارت های جبران ناپذیری برای کودک شما بوجود بیاورد.
  قبل از معرفی پستانک به نوزاد صبر کنید تا ابتدا شیردهی‌تان به طور کامل برای نوزاد جا بیفتد. اگر خودتان به نوزاد شیر می‌دهید، ممکنه چند هفته طول بکشد تا برنامه شیر خوردن نوزادتان منظم شود.
 من با بررسی چند سایت معتبر و خوندن تعدادی مقاله و نظر برخی از متخصصان اطفال در این زمینه به این نتیجه رسیدم که پستانک هم خوبی دارد هم بدی.
برخی خوبی ها عبارتند از:
  • ارضا شدن میل مکیدن نوزاد
  • کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد تا ۵۰٪
  • به نارس ها کمک می‌کند بیشتر رشد کنند
  • باعث آرامش کودک و در نتیجه آرامش والدین می‌شود
  •  به خوابیدن نوزاد نیز کمک می‌کند
  اما بدی ها:
  •  اگر دوران استفاده از پستانک طولانی شود، عوارض متعددی به وجود میاورد که باعث می شود دندان‌های بالایی و جلو کج شده و ناهمترازی بین فک بالایی و پایینی ایجاد شود. البته پستانک های ارتودنسی و استاندارد می توانند تا حد زیادی از این مشکل جلوگیری کنند.
  • نوزادانی که از پستانک استفاده می‌کنند ۵۰ درصد بیشتر به عفونت گوش میانی مبتلا می‌شوند. البته اگر پستانک را همیشه تمییز نگه دارید و وقتی از دهان کودکتان افتاد، بعد از ضد‌عفونی دوباره در دهانش بگذارید، میتوانید از بسیاری از عفونت ها جلوگیری کنید.
و در آخر
 یک پستانک استاندارد میتواند بچه داری را تا حد قابل توجهی آسان کند ولی توجه داشته باشید که خود، کودکتان را مجبور به استفاده از پستانک نکنید. بگذارید کودکتان اول به فرآیند شیردهی عادت کند، سپس به او پستانک دهید. از پستانک به‌عنوان اولین روش برای آرام کردن کودک استفاده نکنید. بهتر است بیش از دو سال هم به کودکتان پستانک ندهید.
                         امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پستونک میوه ای هم خیلی خوبه

چه جوریه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من پسرم عجیبه فقط وقتی خوابش میاد گاهی میگیره بقیه ی وقتا اوق میزنه میدم بهش

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من با پستونک مخالفم

جدا از عوارضش که همه میدونیم

از اینکه میبینم پستونک بچه از دهنش میوفته و چون خیسه یه عالمه میکروب و چی بهش میچسبه و دوباره میزاره دهنش😐

یابعضی مادرا وقتی بچه گریه میکنه به جای بررسی کردن مشکل بچه و دلیل گریه،سریع پستونک میزارن دهنش

پسر من دنیا اومد نمیتونست شیر بخوره فکش ضعیف بود

شیرمو میدوشیدم بهش میدادیم با قاشق

حتی شیشه شیر بهش نمیدادم چون دکتر بهم گفته بود عادت کنه دیگه سینه رو نمیگیره،بعدها با رابط و هزار بدبختی تونستم با سینه بهش شیر بدم،هیچوقت نزاشتم گریه کنه واسه گشنگی هر دوساعت یا یک و نیم ساعت یکبار،هر بارم بالای ۲۰دیقه با آرامش تو اتاق آروم بهش شیر میدادم،حتی انگشت سمت دهنش نمیبرد چندبارم شیشه شیر امتحانی بهش دادم اصلا نگرفت،اگر بچه سیر باشه و کاملا با شیر مادر تغذیه بشه احتیاجی به پستونک یا شیشه شیر نداره

من مارکش رو نمیدونم خودم تجربه نداشتم برای بچه یکی از فامیل بود میوه رو میذاشتن داخلش و میدادن به بچ ...

آره اونا که واسه میوه خوردن خیلی خوبه

منم واسه بچه بعدیم میگیرم

واسه موقعی که دندون میخوان دربیارن و لثه هاشون اذیته خیلی خوبه

من با پستونک مخالفم جدا از عوارضش که همه میدونیم از اینکه میبینم پستونک بچه از دهنش میوفته و چون خ ...

این کاملا درسته ولی الان شیشه شیر هایی هست مثل نچرال اونت که سرش شبیه سینه مادره و بچه رو از سینه زده نمیکنه.

من خودم دارم استفاده میکنم و واقعا راضیم

این کاملا درسته ولی الان شیشه شیر هایی هست مثل نچرال اونت که سرش شبیه سینه مادره و بچه رو از سینه زد ...

هر چیزی طبیعیش خوبه،سعی کن تا وقتی مجبور نشدی ازش استفاده نکنی

پستونکها هم مدل ارتودنسی دارن ولی باز آسیب میزنن