یه سوال از شماها داشتم رابطه جاریتون با شوهرتون چطوره ایا جاریتون برا شوهرتون زنگ میزنه ....من یه جاری دارم بعضی بارها به شوهرم زنگ میزنه بعصی بارها هم خودش میگه براش زنگ میزنم این حرف رو میگم با شوهرمم در این مورد صحبت کردم اما فایده ای نداشت به نظرتون چکار کنم
عیبی نداره گلم ایجوری بدبینی ها رو کل خانواده اثر داره اصلاهم به این چیزا فک نکن و ذهنتو درگیر نکن دورتر جون مرد تک بخواد کاری کنه که نمیره طرف ناموس برادرش ک میشه ناموس خودش
به خودم زنگ نمیزنه که همیشه به شوهرم زنگ میزنه میایین اینجا یا نه کی میایین ...
دقيقا ما هم همينطوريم من با جاري هام اصلا ارتباط ندارم چون همين ك عروسي كردن كلا از ايران رفتن ولي برادر شوهرم من خونه باباش زندگي ميكردم و اقوام هم هستيم و جوياي حال هم ميشيم
دقیقا چه عیبی داره بهر حال بچه های این نسل که برادر خواهر ندارن چه عیبی داره بذاریم روابطمان باعمو و ...
والا بخدا،من ي برادر شوهر دارم اندازه بابام سن داره ها ولي خب ادم معقوليه و چون ميفهمه ما از لحاظ مالي سطح پايين هستيم ميزنگه و گه گاهي هم هديه ميفرسته برا بچم،يبار ديدم ي شماره ناشناس زنگ زدم جاريم بود گف من ميدونم شوهرم برا بچت لباس فرستاده و اينا و فحشم داد،با اينكه وضعشون توپه بيست تا اپارتمان دارن و خودشونم خارج زندگي ميكنن،دودش رفت تو چشم خودش الان خير نميبينه،من ك محتاج اون ي دست لباس نبودم ولي خودش رو نشون داد