2777
2789
عنوان

عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید ولی بعضی خانواده ها هسن مثلا ی مدت همدیگه رو نبینم زنگ میزنن احوال پرسی این دیگه بدنیس ...

براي منم خيلي عجيبه كه انقدر حساسن رو اين موضوع بقيه،مال ما هم از هم دوريم ولي دو سه ماه يبار ميزنگن حال خودم و بچم رو ميپرسن

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
براي منم خيلي عجيبه كه انقدر حساسن رو اين موضوع بقيه،مال ما هم از هم دوريم ولي دو سه ماه يبار ميزنگن ...

به خودم زنگ نمیزنه که همیشه به شوهرم زنگ میزنه میایین اینجا یا نه کی میایین ...

ما هفته ای میریم اونجا

عیبی نداره گلم ایجوری بدبینی ها رو کل خانواده اثر داره اصلاهم به این چیزا فک نکن و ذهنتو درگیر نکن دورتر جون مرد تک بخواد کاری کنه که نمیره طرف ناموس برادرش ک میشه ناموس خودش

براي منم خيلي عجيبه كه انقدر حساسن رو اين موضوع بقيه،مال ما هم از هم دوريم ولي دو سه ماه يبار ميزنگن ...

دقیقا چه عیبی داره بهر حال بچه های این نسل که برادر خواهر ندارن چه عیبی داره بذاریم روابطمان باعمو و خاله و دایی زیادتر و مهربونتر شه البته ای نظر منه

به خودم زنگ نمیزنه که همیشه به شوهرم زنگ میزنه میایین اینجا یا نه کی میایین ...

دقيقا ما هم همينطوريم من با جاري هام اصلا ارتباط ندارم چون همين ك عروسي كردن كلا از ايران رفتن ولي برادر شوهرم من خونه باباش زندگي ميكردم و اقوام هم هستيم و جوياي حال هم ميشيم 

از این کارا خیلی بدم میاد به نظرم یه بار بهش بگم دیگه زنگ نزن

صلاح خودت می‌دونی وای این حرف به هرکس بزنی بهش برمیخورهحالا مگه برادرش شوهر شکلاته ،بخاطر وجهه خودتون تو خانواده بهتره با سیاست تر برخورد کنی

دقیقا چه عیبی داره بهر حال بچه های این نسل که برادر خواهر ندارن چه عیبی داره بذاریم روابطمان باعمو و ...

والا بخدا،من ي برادر شوهر دارم اندازه بابام سن داره ها ولي خب ادم معقوليه و چون ميفهمه ما از لحاظ مالي سطح پايين هستيم ميزنگه و گه گاهي هم هديه ميفرسته برا بچم،يبار ديدم ي شماره ناشناس زنگ زدم جاريم بود گف من ميدونم شوهرم برا بچت لباس فرستاده و اينا و فحشم داد،با اينكه وضعشون توپه بيست تا اپارتمان دارن و خودشونم خارج زندگي ميكنن،دودش رفت تو چشم خودش الان خير نميبينه،من ك محتاج اون ي دست لباس نبودم ولي خودش رو نشون داد

دقیقا چه عیبی داره بهر حال بچه های این نسل که برادر خواهر ندارن چه عیبی داره بذاریم روابطمان باعمو و ...

پس از ي سال تو جمع هي مادر شوهرم اينا ميگفتن چرا با اينا سردي و اينا منم گفتم ك چي شده اونم گزاشت كف دستم بردار شوهرم،جاريم از چشم همه افتاد