2777
2789

سلام دوستای  گلم چون اخر هفته تعطیلات هست و این چند روز نیستم گفتم یه تاپیک دیگه براتون بزارم تا شما هم مثل من استفاده کنید واگه هم خواستید وسایلشو بخرید آزمون خطا کنید و برای بچه ها تون بسازید. من آموزش ابتدایی اش رو توی این لینک آموزش حیوانات بادکنکی گذاشتم خواستید ببینید.

با این لینک توی كُمُدا ثبت‌نام کن و ١٠ هزار تومن اعتبار بگیر. كُمُدا یه شبكه اجتماعی دخترونه است كه توش می‌تونی خیلی راحت، كمد لباس ات رو جيرينگی به پول تبديل كنی، با ٥٠ تا ٧٠٪؜ تخفيف چيزميزای خاص بخری و به كمد همه دخترای ايرانی (و به زودی مريخی!) سرک بكشی! پاشو بيا.

https://komodaa.com/shop/invite/?207091

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فوبیای بادکنک دارم. 😁

فکرمیکردم فقط من اینجوریم 😁کنارم یه نفر بادش کنه از ترس گوشمو میگیرم

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
ميترسي بهش دست بزني يا ميترسي بتركه

می ترسم بادش کنم و می ترسم بترکه. یکی هم که بادش می کنه باید فرسنگ ها دور از من باشه... تولد داشته باشیم شب اگر بادکنک ها رو نبرن بیرون از خونه خوابم نمیبره