2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 59 پست
من وقتی داشتم تحقیق میکردم که بخونم یا نه متوجه شدم نویسندش مشکل عصبی داشته یعنی امیلی برونته ولی ب ...

حالا من قبل از خوندن کتاب در موردش سرچ نمی کنم، ولی دقیقا این مشکل در جای جای داستان خودشو نشون میده، همه شخصیت ها یه جورایی مشکل روانی دارن

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
اگه آخرش خوب تموم نمیشد شخصا سرمو میکوبیدم به دیوار😬

گاهی دروغ می گویم رو بخون

خیلی کتاب خوبیه

واقعا من از یجایی به بعد قشنگ چشمام درومده بود

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من قبل از خوندن کتاب در موردش سرچ نمی کنم، ولی دقیقا این مشکل در جای جای داستان خودشو نشون میده ...

انقدر کتابا الان گرون شدن من حتما سرچ میکنم که بعد دور نندازم از وسط خوندن

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
گاهی دروغ می گویم رو بخون خیلی کتاب خوبیه واقعا من از یجایی به بعد قشنگ چشمام درومده بود

کلی کتاب تو لیستم هست اینم اضافه میکنم 

جدیدا چند تا کتاب خریدم تا آخر سال احتمالا طول بکشه بخونم:))

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

ناطور دشت

کنت دو منت کریستو(نویسندش همون نویسنده اناکارنیناس)

عشق سال های وبا(معروفه کلا و ادبیات امریکای جنوبی از مارکز)

قهوه ی سرد اقای نویسنده از روزبه معین

جان شیفته از رومن رولان

لولیکا (متفاوته و تا حدودی یجورایی از دریچه جدید نگاه میکنه به چیزی که برا ما تابوعه)

پس کارهای جوجو مویز رو دوست داری. یک به علاوه یک از همین نویسنده و همینطور نحسی ستاره های بخت ما از جان گرین با ترجمه ارمان ایت الهی عالیه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
گفتم عزیزم. امروزی باشه و مایه های روانشناسی و اینا هم داشته باشه مثل گاهی دروغ می گویم

من کتاب اثر مرکب رو از دارن هاردی خوندم عالییییی بود خیلی مطلب های زیبا داشت و توومایه های روانشناسی هم بود

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
کلی کتاب تو لیستم هست اینم اضافه میکنم  جدیدا چند تا کتاب خریدم تا آخر سال احتمالا طول بکشه بخ ...

من کتاب رو حداکثر دو روزه تموم میکنم

واسه همین آخر هفته ها همش درگیرم چی بخونم. خیلی خوبه آدم کم کم کتاب بخونه

منم همین فکرو میکنم دربارش. بنظرم ارزش خوندن نداره. سراغش نرفتم

بلندی های بادگیر  جز اثار کلاسیک و برتر ادبی هست  

طبق عناوینی که شما معرفی کردی میتونم‌بگم دلیل اینکه از این اثر لذت نبردی اینه که مطالعه رو‌با اثار معمولی و عامه پسند شروع کردی  

بنظرم اگر وقت و انرژی رو رو اثار برتر بزارید بهتره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
زنی در قطار رو بخون.. یکم به سلیقت می خوره

خوشم اومد از عنوان

ممنون عزیزم

من کتاب رو حداکثر دو روزه تموم میکنم واسه همین آخر هفته ها همش درگیرم چی بخونم. خیلی خوبه آدم کم کم ...

۲۰ ۳۰ صفحه در روز میخونم 

گاهی که خیلی بیکار باشم ۷۰ تا

الان ۶تا خریدم  دیگه تا آخر سال برام کافیه 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
واقعا یه غمی تو غصه بود غمی که آدم استرسو داشت تا آخرش نمیدونی وقتی فهمیدم فرمانده به قولش عمل کرده ...

منم اون کتابو خیلی دوست داشتم فکر کنم سلیقه هامون شبیه هم باشه اون دو تا کتابی که گفتم هم بخون

بلندی های بادگیر  جز اثار کلاسیک و برتر ادبی هست   طبق عناوینی که شما معرفی کردی میتونم‌ب ...

نه عزیزم من مطالعه رو از جنگ و صلح و آناکارنینا شروع کردم

ولی از این کتاب و موضوع و فضاش اصلا خوشم نیومد