2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 59 پست
منم اون کتابو خیلی دوست داشتم فکر کنم سلیقه هامون شبیه هم باشه اون دو تا کتابی که گفتم هم بخون

حتما عزیزم ممنون از وقت و نظرت

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۰ ۳۰ صفحه در روز میخونم  گاهی که خیلی بیکار باشم ۷۰ تا الان ۶تا خریدم  دیگه تا آخر سال ...

خوش بحالت

اینجوری چشماتم اذیت نمیشه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

من از سه تا کتاب خیلی خوشم نیومد

سمفونی مردگان 

مردی به نام اوه 

و سینوهه 

هر کدوم سبک جداگانه دارن 

همه رم خوندم تموم کردم اما فکر نمیکنم دوباره برگردم بخونمشون 

مونده تو کتابخونه ام خاک میخوره 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
من از سه تا کتاب خیلی خوشم نیومد سمفونی مردگان  مردی به نام اوه  و سینوهه  هر کدو ...

اینا کتابای خوبی هستن اما منم همینم اینجور کتابا رو یکبار بیشتر نمیتونم بخونم.

خیلی خوبه میتونی به بقیه قرض بدی در عوض

جوونیام مثل شما دو روزه تموم میکردم  :)))

عزیزم خیلی تفاوت سنی نداریم

منم با افتخار 29 ساله ام

اینا کتابای خوبی هستن اما منم همینم اینجور کتابا رو یکبار بیشتر نمیتونم بخونم. خیلی خوبه میتونی به ...

قرض که اصلا  نمیدم درب و داغون تحویلم میدن 

مگه اینکه بخوام تبادل کتاب کنم ؛)

مردم برای قر و فرشون پول خرج میکنن دلشون نمیاد کتاب بگیرن میگن مفته میریم از فلانی میگیریم

منم دیگه نمیدم 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
قرض که اصلا  نمیدم درب و داغون تحویلم میدن  مگه اینکه بخوام تبادل کتاب کنم ؛) مردم برای ...

گفتم بیام ازت قرض بگیرم آخه  

آره راست میگی آدم دلش نمیاد کتابشو خراب تحویل بگیره