2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 59 پست
نمیدونم چرا وقتی من پیش از تو رو خوندم نمیتونم کتاب پس از تو رو بخونم بخاطر اینکه ویل وجود نداره غصم ...

راستش من نخوندمشون ولی خوب راجع بهشون شنیدم.با دختری ک رهایش کردی هم اصلانتونستم ارتباط برقرار کنم .نصفه ولش کردم.ولی عاشق ملت عشقم

آنا کارنینا رو خوندم بلندی های بادگیر رو دوست ندارم دربارش تحقیق کردم مجاب به خوندن نشدم جین ایر ر ...

بلندی های بادگیر رو امروز تموم کردم، اصلا جالب نبود، صرفا چون تصمیم گرفتم کتابی رو.نیمه رها نکنم خوندمش

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلندی های بادگیر رو امروز تموم کردم، اصلا جالب نبود، صرفا چون تصمیم گرفتم کتابی رو.نیمه رها نکنم خون ...

بیشتر حرص درآره یلندیهای بادگیر تا عشقی البته من سالها پیش خوندم.شاید 20 سال پیش

آنا کارنینا رو خوندم بلندی های بادگیر رو دوست ندارم دربارش تحقیق کردم مجاب به خوندن نشدم جین ایر ر ...

پس از غرور و تعصب هم خوشت میاد 

و اِما

رمان پَر

زوربای یونانی 

مرشد و مارگریتا 

برادران کارمازوف هم عالیه 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
بلندی های بادگیر رو امروز تموم کردم، اصلا جالب نبود، صرفا چون تصمیم گرفتم کتابی رو.نیمه رها نکنم خون ...

منم همین فکرو میکنم دربارش. بنظرم ارزش خوندن نداره. سراغش نرفتم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
راستش من نخوندمشون ولی خوب راجع بهشون شنیدم.با دختری ک رهایش کردی هم اصلانتونستم ارتباط برقرار کنم . ...

من خیلی خوشم اومد از دختری که رهایش کردی

بنظرم آخرش واقعا خوب بود

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

کلا کتاب خیلی سلیقه اییه  مثلا رمان های عاشقانه 

مثل همون پیش از تو

پس از تو 

و کتاب های جین استن خیلی تینجر پسنده 

آدم از یه سنی میگذره ترجیح میده وقت واسه این دسته از کتاب ها نزاره

من خیلی خوشم اومد از دختری که رهایش کردی بنظرم آخرش واقعا خوب بود

من ازاولش نتوتستم ارتباط برقرار کنم فک کنم بیشترصدصفحه هم خوندم ولی نتونستم ادامه بدم.بهت پیشنهادمیکنم ملت عشقوبخونی

بیشتر حرص درآره یلندیهای بادگیر تا عشقی البته من سالها پیش خوندم.شاید 20 سال پیش

احساس می کنی همه شخصیت ها تو یه محیط بسته و خفقان آور، دست و.پا میزنن و هیچ راه نجاتی برا هیچ کدومشون.وجود نداره، تمام دنیا خلاصه شده تو.همون دوتا مکان، این حس بسته تا آخر داستان رهان نمی کنه تو رو هم خفه می کنه، خسته کنندست بدجور

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
پس از غرور و تعصب هم خوشت میاد  و اِما رمان پَر زوربای یونانی  مرشد و مارگریتا  ...

ممنون عزیزم

تعریف غرور و تعصب رو زیاد شنیدم

من خیلی خوشم اومد از دختری که رهایش کردی بنظرم آخرش واقعا خوب بود

اگه آخرش خوب تموم نمیشد شخصا سرمو میکوبیدم به دیوار😬

احساس می کنی همه شخصیت ها تو یه محیط بسته و خفقان آور، دست و.پا میزنن و هیچ راه نجاتی برا هیچ کدومشو ...

من وقتی داشتم تحقیق میکردم که بخونم یا نه متوجه شدم نویسندش مشکل عصبی داشته یعنی امیلی برونته

ولی برام جالبه کتاب جین ایر که نویسندش خواهر امیلی یعنی شارلوته چقدر کتاب ملایم و خوبیه

واقعا از اون کتابایی بود که خیلی دوست داشتم

اگه آخرش خوب تموم نمیشد شخصا سرمو میکوبیدم به دیوار😬

واقعا یه غمی تو غصه بود غمی که آدم استرسو داشت تا آخرش

نمیدونی وقتی فهمیدم فرمانده به قولش عمل کرده و اونو فرستاده پیش شوهرش چقدر خوشحال شدم

من ازاولش نتوتستم ارتباط برقرار کنم فک کنم بیشترصدصفحه هم خوندم ولی نتونستم ادامه بدم.بهت پیشنهادمیک ...

آره تعریف اینم شنیدم ممنون عزیزم