2777
2789
عنوان

nt بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 49475 بازدید | 66 پست
سلام منم 12 هفته و پنج روز عدد ان تیم 2.53 نشون داد آزمایشم دادم ولی تا جوابش بیاد طول میکشه...شما چ ...

من الان ۱۸ هفته شدم دکترم گفت برو آنومالی بده شاید مشکلی نبود رفتم آنومالی که اونم ان بی رو ۴.۳۳ گفت ک میگه کمه حالا سل فری دادم منتظر جوابم وخیلی حال روحیمم بد برام دعا کن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
وای خدا رو شکر تو رو خدا برا  منم دعا کنین من nt۳.۷۱ از هم ۱in۷ است گفتن باید امینو بشم

منم n3،۸۳وآزمایش۱در۱۰۰ هفته ی ۱۵آمنیو شدم الان هفته ی۱۸رد کردم جوابش نیومد هزینه ی آمنیوهم ۲و۵۰۰گفتن ولی وقتی مایع آمنیوتیکو بردیم گفتن یه آزمایش دیگه هست cgh arry ۶میلیون هم برااون بدین ماهم دادیم ولی انقد استرس دارم خودمم هفته ی ۱۲رفته ودم غریالگری الان بیشتراز ۶هفتس تواسترسم فقط گریه میکنم حالم اصلا خوب نیش برام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم که نی نیتون سالمه 😍من دو روز پیش رفتم سونو nt دادم ۱۳ هفته و ۳ روز متاسفانه nt من با ...

سلام بچه تون سالمه ان تی من که امروز دادم همین عددبود

تاپیک برای خیلی وقته گفتم شایدهنوزم میان نی نی سایت ج روبدین خیلی نگرانم

سلام بچه تون سالمه ان تی من که امروز دادم همین عددبود تاپیک برای خیلی وقته گفتم شایدهنوزم میان نی ن ...

سلام 

شما چیکار کردید ؟ 

ان‌تی من ۴ رفتم سلفری دادم low riskبود اما دکترم گفت کافی نیست باید امینو بشی

حالا میخوام برم پیش پریناتولوژی ببینم اون چی میگه 

اول ۱۵ هفته هستم

سلام  شما چیکار کردید ؟  ان‌تی من ۴ رفتم سلفری دادم low riskبود اما دکترم گفت کافی نیست ...

سلام فعلا نرفتم بین امینو وسلفری موندم کدومو برم حالا وقتش نشد برم 

سلفری راحت تره هزینه اش زیاده

امینو هم برام سخته

شماچن سالتونه

سلام فعلا نرفتم بین امینو وسلفری موندم کدومو برم حالا وقتش نشد برم  سلفری راحت تره هزینه اش زی ...

من ۳۰ ساله هستم 

ببین من امروز پیش یه دکتری بودم 

میگفت اگه سلفری بدی و جوابش خوب باشه باز نمیشه اعتماد کرد و بعد بهت اجازه آمینو نمیدن 

قانون جدید اومده ک بخوای آمینو بشی باید از پزشکی قانونی نامه بگیری

و اینکه الان احتمالا اجازه نمیدن من آمینو کنم و بلاتکلیف موندم 

میگن تا انومالی ۱۸ هفتگی صبر کن 

ولی اگر تا اون زمان صبر کنم و خدانکرده سالم نباشه دیگه مدرک قانونی برای سقط ندارم و زمان رو از دست میدم 😔

من ۳۰ ساله هستم  ببین من امروز پیش یه دکتری بودم  میگفت اگه سلفری بدی و جوابش خوب باشه ب ...

انشالله که سالمه

بمن گفته امینوکنم ولی میترسم سقط بشه میرم سلفری

برای امینوبهم وقت دادن اما میترسم برم

من ۳۶سالمه