2777
2789
عنوان

nt بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 49468 بازدید | 66 پست
Nt برای من 4.6 بود و نتیجه غربالگری 50 درصد ریسک  ، خدا رو شکر بچم به دنیا اومده سالمه .

خداکنه پیغاممو ببینی، میشه بگی چه بررسی های انجام دادی برای این موضوع؟ اکوی قلب جنین هم رفتی؟ گفتن هیچ مشکلی نداره؟؟ آخه عدد منم مثل شماست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیشد؟آنومالی دادی؟

آره عزیزم دو جا هم رفتم دادم. بهم اندازه nf رو نگفتن و تو سونو هم ننوشتن. ولی هردو گفتن بچه سالمه و رشد مغز و استخوناش طبیعیه. حتی دریچه های قلبشم زوم کردن و خودم دیدم.

سلام من دیروز رفتم امنیو پیش دکترحقیقی درخواست سه روزه کردم و آزمایش arry دادم که کامل تر هست خدا خو ...

چی شد عزیزم نی نی شما به سلامتی به دنیا اومد مشکلی نداشت؟

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور   
خانماااا.استارترررررر کسی هست جواب منو بده؟ من ۱۳ هفته و سه روزمه ntمن ۳.۲۷ هستش دکتر گفت بالاس امک ...

سلام ممکنه بگید چکار کردید؟امیدوارم پیاممو ببینید عدد منم ۳ و ۹۹ هس خیلی میترسم

یک نفر باشد..که وقتی نگاهش میکنی..نه اینکه غصه هایت یادت برود ..نه..ولی یادت بیاورد ..دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری...دلیل زندگیم پارسا و پویان ♥️
سلام ممکنه بگید چکار کردید؟امیدوارم پیاممو ببینید عدد منم ۳ و ۹۹ هس خیلی میترسم

مشکل من فقط ان تی بالا نبود بالاتر گفتم عزیزم..شما آمینوسنتز انجام بده برای بررسی های بیشتر

سلام من خانمی ۲۵ ساله هستم یه سقط داشتم الان دوباره حامله هستم از غربالگری و سونو ntدادم nt 5بود جواب از هم خوب نبود گفتند باید جنین شقط بشه در یک روز  دوتا سونوگرافی رفتم یکی میگه ۱۲ هفته چند روزه یکی میگه ۱۱ هفته و چند روزه میشه جوابمو بدید خواهش میکنم