2777
2789
عنوان

nt بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 49468 بازدید | 66 پست
وای خدا رو شکر تو رو خدا برا  منم دعا کنین من nt۳.۷۱ از هم ۱in۷ است گفتن باید امینو بشم

سلام آمنیو شدی گلم؟کجا رفتی؟ جوابش اومده؟ منم ان تی ۴/۹ شده دوشنبه آمنیو دارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما چي شد جواب امينو اومد؟؟

سلام من دیروز رفتم امنیو پیش دکترحقیقی درخواست سه روزه کردم و آزمایش arry دادم که کامل تر هست خدا خودش رحم کنه به ما مامانها😔

شما چیشد جواب سلفری اومد؟چرا سلفری دادی و مستقیم نرفتی امنیو؟؟

سلام من دیروز رفتم امنیو پیش دکترحقیقی درخواست سه روزه کردم و آزمایش arry دادم که کامل تر هست خدا خو ...

والا عزيزم دكترم گفت برو سلفري چون يكبار سقط داشتم .من نزديك٢٠روز شده و هنوز نيومده از استرس دارم ميميرم ديگه خسته شدم😭😭.گلم شما هرموقع جوابت اومد ب منم بگو😓

Nt برای من 4.6 بود و نتیجه غربالگری 50 درصد ریسک  ، خدا رو شکر بچم به دنیا اومده سالمه .

Nfتو !انومالی چند بود براتون؟؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

عزیزم نگران نباش.منم 12هفته و 6 روزم بود عدد nt شد 2.57 منم فوق العاده استرس گرفتم و ناراحت بودم.ازم ...

تو انومالی عددnfچقدر بود؟؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

خانماااا.استارترررررر کسی هست جواب منو بده؟

من ۱۳ هفته و سه روزمه ntمن ۳.۲۷ هستش دکتر گفت بالاس امکان سقط زیاد و یک ناهنجاری روی بینیش هست نامه دادن برای سقط چکار کنم الان؟؟😭

خانماااا.استارترررررر کسی هست جواب منو بده؟ من ۱۳ هفته و سه روزمه ntمن ۳.۲۷ هستش دکتر گفت بالاس امک ...

عزیزم میشه بگید شما چیکار کردین؟ من تو ۱۳ هفته و ۱ روز، ان تی برام زده ۲.۴، low risk

یکم استرس گرفتم

عزیزم میشه بگید شما چیکار کردین؟ من تو ۱۳ هفته و ۱ روز، ان تی برام زده ۲.۴، low risk یکم استرس گرفت ...

خب شما تحت نظر دکتر باش شاید بگه آمنیوسنتز انجام بدی..من که به جز چیزایی که گفتم تو هفته ی ۱۶ نشون داد که هیپوپلاستیک قلبی و نارسایی کلیه هم داره.۲۷ آبان سقط کردم ولی ایشالا که شما مشکلی برات پیش نیاد همه چی دست اون بالاسریه خودش میده خودشم میگیره.

خب شما تحت نظر دکتر باش شاید بگه آمنیوسنتز انجام بدی..من که به جز چیزایی که گفتم تو هفته ی ۱۶ نشون د ...

خیلی متاسفم😔

میشه بگید چه آزمایشی انجام دادین که مشخص شد مشکل قلبی و کلیوی داره؟

خیلی متاسفم😔 میشه بگید چه آزمایشی انجام دادین که مشخص شد مشکل قلبی و کلیوی داره؟

بله عزیزم..سونوی آنومالی دادم که مشکلات زیادی از جمله مشکل کلیوی رو در جنین نشون داد..دیگه رفتم پزشک قانونی برای مجوز سقط که اونو گفتن باید اکوی قلب جنین هم انجام بده.رفتم پیش اکو کاردیوگرافی قلب جنین و کودک اکو انجام داد که مشخص شد قلبش هم مشکل داره.دیگه خودش نامه داد که مجوزی برای سقط ندارم.

الان مشکل شما چیشد؟

بله عزیزم..سونوی آنومالی دادم که مشکلات زیادی از جمله مشکل کلیوی رو در جنین نشون داد..دیگه رفتم پزشک ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون

دکتر به من گفت آنومالی بدم، بعدش اگه نیاز شد اکو قلب جنین

هفته دیگه نوبت آنومالیمه، دیگه هرچی خدا بخواد