2777
2789
عنوان

نامزدم خیانت کرده میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیافه شو مگ از اول ندیده بودی؟.شوهرت هم اگه دختر عمه شو میخواست چرا نرفت بگیردش؟شاید نمیخوادش دختره ...

دیده بودم و لی به خاطر اخلاق از ش خوشم اومذ ،اتفاقا دختر خیلی مغرور و کم حرفه شوهر من چسبیده بهش دختره دوست پسر داره

خب این مقدار طلا ارزش نگرانی ندارد عزیزم . شما از مهریه ت داری می‌گذری ، دیگه چرا نگران این مقدار ط ...

خب من میخوام اگه قراره طلاها رو پس بگیره یکم از مهرو بگیرم

چرا انقدر دیر متوجه شدی که از چهره ش خوشت نمیاد عزیزم . ببخشیدا ولی زندگیت داره از هم می‌پاشه پس نگ ...

زندگیش که داره از هم میپاچه حداقل ضرر مالی نکنه 😯

خسته تر از اینم که بحث کنم 😑اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنین لطفا
اولین مرحله از لحاظ فیزیکیه.اگر از کسی خوشت نمیاد اصلا نرو سراغ مرحله دوم که اخلاقه.تجربه ثابت کرده. ...

آخه جمله اولت عالی بود، منم تجربه داشتم یه پسر که از ظاهرش خوشم نمیومد اما اخلاقش خوب بود بعد رفته رفته اخلاقشم گند شد و بی شخصیت دیگه هیچی نبود ک ازش خوشم بیاد و بمونم باهاش 

من به خاطر اخلاق خوبش باش عقد کردم حدودا یکسال پیش ،ولی کم کم شک کردم که به دختر عمش علاقه داره (قبل ...

پست دوستمون وندا 91 را بخون............خیلی منطقی گفتن.............بخشیدن همه مهریه اول کار اشتباهه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
آخه جمله اولت عالی بود، منم تجربه داشتم یه پسر که از ظاهرش خوشم نمیومد اما اخلاقش خوب بود بعد رفته ر ...

دقیقا به سرم اومده تجربه ت.بعدا چه حرصی میخوردم کسی که نگاهشم نمیکردم با هزار ترفند وارد زندگیم شد بعدا فهمیدم آقا چپ و راست دروغ گفته وای بعدش چه حرصی داشتم