2777
2789
عنوان

نامزدم خیانت کرده میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاه باورم نمیشه این موجودات زنده هستند و نفس می کشند . پس چرا زنش نشد این دختر ؟ حالا که بالشت را از ...

همونو بگو بعضيا دوس دارن كثيف زندگي كنن البته شايد طعم خيانت و عشق يواشكي رو بيشتر ميپسندن تا يه زندگي درست و ازدواجو

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

دوستان جدیدا این موضوع خیلی باب شده من اطرافم خیلی دیدم به خاطر لجبازی با عشقشون میان ازدواج میکنن و بعد طلاق میدن دختر دایی من و دختر عموی مادرشوهرم دچار هپمچین مشکلی شدن جالبه جفتشونم در عرض 7 ماه باکرگی شونم از دست دادن

نمیدونم سر چی بهم خورده رابطشون،مطمئنم بازم میره طرفش چون دختره هم زیباست هم اخلاق سبکی داره 

مردی که اینقدر غرور نداره که وقتی یه موضوع تمام شد دیگه بیخودی پاپیچ یه دختر نشه همون بهتر که شما ول کنی بره دنبال دختره . باشد که به رامش ابدی برسد

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
دختره با شما حرف زد به شما چی گفت؟؟؟

من بهش فحش دادم گفتم ج***ده پاتو از رابطه ی ما بکش بیرون اونم گفت بهتره حواست به شوهرت باشه من سرم همش تو کار و درسمه متاسفم ولی شوهرت نتونسته گذشته رو فراموش کنه منم دیگه چیزی بهش نگفتم فقط همین اس رو فرستادن برای مادر شوهرم،حالمم خیلی بد شد

من به خاطر اخلاق خوبش باش عقد کردم حدودا یکسال پیش ،ولی کم کم شک کردم که به دختر عمش علاقه داره (قبل ...

اولین مرحله از لحاظ فیزیکیه.اگر از کسی خوشت نمیاد اصلا نرو سراغ مرحله دوم که اخلاقه.تجربه ثابت کرده.خدا به دلت آرامش بیاره ولی وارد زندگی نشو باهاش بنظر من که تا همینجا میدونم.وقتی دلش پیش اونه توام عذاب میکشی الان یه مدت افسرده میشی ولی میگذره.یه پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه.خدا کمکتون کنه 

اولین مرحله از لحاظ فیزیکیه.اگر از کسی خوشت نمیاد اصلا نرو سراغ مرحله دوم که اخلاقه.تجربه ثابت کرده. ...

اون موقع که دوست بودیم اخلاق خیلی خوب بود هم مهربون هم با شخصیت بود،الان انگار یکی دیگه شده چند ماه همش کارم گریه اس