2777
2789
عنوان

مجبورم کمکم کنید

83 بازدید | 10 پست

گوش راستم یک ماه بیشتره درد میکنه رفتم دکتر کلی دارو آمپول پنی سلین قرص سفکسیم و قطره داد ولی خوب نشد چیکار کنم به نظرتون

چطوری گوشم رو گرم نگه دارم وقتی حرارت لیوانی رو نزدیک گوشم نگه میدارم آروم میشه ولی یه راه بهتر میخوام شما میدونید چیکار کنم گرم بمونه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیسه اب گرم بذارخوووو

یا یه حوله رو 4تا کن زیر یه دیگ یا کتری اب داغ بذار چن دقیقه بعد بردار بذار رو گوشت

فقط نگاکنی زیاد داغم نباشه ک بسوزی ولرم باشه

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
منم گوش درد شدید داشتم...گوش من پر شده بود برام شستشو داد اما برا تو احتمالا عفونت داره ک چرک خشک کن ...

یعنی این ماه رمضونی پدر من رو در آورد از بس درد میکرد اصلا نیمفهمیدم چی میخورم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
یعنی این ماه رمضونی پدر من رو در آورد از بس درد میکرد اصلا نیمفهمیدم چی میخورم 

انشالله زود خوب بشی عزیزم...من علاوه بر دردش کر هم شده بودم😂😂😂هیچی نمیشنیدم دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃
انشالله زود خوب بشی عزیزم...من علاوه بر دردش کر هم شده بودم😂😂😂هیچی نمیشنیدم دیگه

ممنونم عزیزم