بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسر نیستم و نمیدونم خودم بی بی فیس و لاغرم 34 سالم سن دارم
به قول اینجاییا : من تو ام یا تو منی ؟؟ 😅😅😅
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چه قدم خوشم نمیاد از این جمله ، خیلی همه گیر شده 😂😂😂
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اگر از من بابت اینکه گفتم بی بی فیس دلخورید عدد رو تغییر میدم: ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۲/. زار
عفو جایز نیست ، اعدام باید گردی 😅😅😅
وااا نههه من خودم بی بی فسم... کلا از مردا خوشم نمیاد😐 ملاک هایی دارن ک از پهنا تو حق ترامپ و دا ...
نظرت محترمه، ولی به عنوان یک انسان نه یک مرد ازتون خواهش میکنم وقتی دارید یه مطلبی رو میگید طوری بیان کنید که تروخشکو نسوزونید، افراطی نباشید که وقتی چند نفر یه کار غلطی رو کردن اونوقت بگید پس همه غلط کارن، این چه فرهنگیه که قضاوتمونو تعمیم بدیم به کل انسانهای دنیا؟؟؟؟؟