2789
نظرت محترمه، ولی به عنوان یک انسان نه یک مرد ازتون خواهش میکنم وقتی دارید یه مطلبی رو میگید طوری بیا ...

اره متاسفانه اخلاق بدیه...ولی شده دیگه...

حالا شما ب خودت نگیر ...تو گلی تو سنبلی

خودت رو دوست داشته باش❤
اره متاسفانه اخلاق بدیه...ولی شده دیگه... حالا شما ب خودت نگیر ...تو گلی تو سنبلی

نه من ناراحت نشدم، ولی ما جوون امروزی هستیم، با مطالعه هستیم، با بینش، با درک بالاتری نسبت به جوونای دهه های قبل، باید تفکر و بعدش ادبیاتمون صحیح باشه.

شما خودت سنبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم این بود که اکثرا چه نوعی رو میپسندن

آمارگیری نشده درباره میل و علاقه پسرا ....

کلن عشق مدلش انتخابی نیست میبینی طرف از آدم چاق بدش میومده یهو عاشق یه چاق درست و حسابی میشه .... و ملاکای ذهنش بهم میخوره  

یعنی جوری ک هیچ لاغری ب چشمش نمیاد چون عشق مرتبه اش با همه حسا دنیا دنیا فرق داره .... عشق ملاک سرش نمیشه .... تو چشم عاشق معشوق فقط زیباست ... مابقی عجوزه های بی مقدارن ...   

اره متاسفانه اخلاق بدیه...ولی شده دیگه... حالا شما ب خودت نگیر ...تو گلی تو سنبلی

ببخشیدا ولی هیچوقت نگو حالا شده که اخلاقم اینجوریه، این انتخاب شماست، خب درست انتخاب کنید 

آمارگیری نشده درباره میل و علاقه پسرا .... کلن عشق مدلش انتخابی نیست میبینی طرف از آدم چاق بدش میوم ...

ولی به نظرم عشق تا یه زمانی عشقِ ! 

عشق فقط تو کتابا خوبه . تو واقعیت سریع از بین میره 😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه من ناراحت نشدم، ولی ما جوون امروزی هستیم، با مطالعه هستیم، با بینش، با درک بالاتری نسبت به جوونای ...

اگه منظورت اخلاق و ادبیات منه...ک هیچ مشکلی نداره.

چون اسم اقایون رو بردم احتمالا خوشت نیومده...والا چیز بدی نگفتم..میتونی برگردی دوباره بخونی

خودت رو دوست داشته باش❤
ببخشیدا ولی هیچوقت نگو حالا شده که اخلاقم اینجوریه، این انتخاب شماست، خب درست انتخاب کنید 

من انتخابم درست بوده و نه خودم و نه دیگران از اخلاقم اذیت نیستن...کلا تو مجازی نباید طرف رو قضاوت کرد. 

خودت رو دوست داشته باش❤
اگه منظورت اخلاق و ادبیات منه...ک هیچ مشکلی نداره. چون اسم اقایون رو بردم احتمالا خوشت نیومده...وال ...

من گفتم چرا اسم آقایونو بردی؟؟؟ من نگاهم و کلامم جنسیتی بود؟؟؟؟   من گفتم خانم توی ادبیاتتون نگید: "همه ....اینطورین و اونطورین"  

من گفتم اشتباه تعدادی انسانو به پای همه انسانها ننویسیم و تعمیمش ندیم به همه. 

بگذریم. موفق باشی .

خب منم گفتم ک حرفم رو ب خودت نگیر. تو تافته ی جدا بافته ای

من تافته جدا بافته نیستم، منم یکی هستم مثل شما با اشکالات و ایرادات خودم؛  فقط یاد گرفتم انتقادپذیر باشم و سریع ناراحت نشم و متلک بار طرف مقابلم بکنم.

من تافته جدا بافته نیستم، منم یکی هستم مثل شما با اشکالات و ایرادات خودم؛  فقط یاد گرفتم انتقاد ...

ببین من فقط یه چیز رو میدونم و اونم اینه ک تو چت اصلا لحن طرف مشخص نیس😊

از کجا فهمیدی ناراحت شدم؟ اتفاقا انتقاد پذیرم در حد المپیک...قضاوت نکنیم بهتره چون نمیدونی حرفام با چه لحنیه پسر جان

خودت رو دوست داشته باش❤