2777
2789
عنوان

فوت و فن تهیه ی رب گوجه 🍅

44826 بازدید | 29 پست

سلام.

من میخوام رب گوجه درست کنم.

به دو دلیل:

رب شده قوطی ۱۶ هزارتومن😐

یکی از آشناهامون تو کارخونه رب کار میکنه میگه هرچی گوجه گندیده و کپک زده هست میریزن تو دستگاه با رنگ فراواااان که رنگش قشنگ بشه.😷

آبشو میدم بیرون بگیرن برام.

اگه قلق خاصی موقع پختنش هست لطفا بهم یاد بدید. باتشکر 😘😘😘

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

اینجا گوجه صندوقی کیلوئی ۳ تومنه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کارخونه گوجه نگو که افتضاااااااحه 

من مدت هاست از پودر گوجه هایی که خودمون تولید میکنیم استفاده میکنم واقعا عالیه 

مثل یه ادویه ست وقتی خشک میشه عطر و طعمش خیلی بیشتر میشه 

یه رنگ صورتی خیلی خوشگلی هم داره

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

انقد دردسر داره که ترجیح میدم رنگ بخورم اما نپزم😁😂

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

قدیما گوجه رو نمک میزدن میزاشتن جلو افتاب یه نصف روز بمونه بعد لهش میکردن و از صافی رد میکردن بعد میپختن و چند دقیقه یه بار هم میزدن تا ته نگیره رنگش که تغییر کرد و غلیظ شد خاموش میکردن،اما الان من کلیپ جدیدا دیدم که گوجه رو تو سبزی خرد کن یا میکسر له میکنن به همراه نمک از صافی رد میکنن بعد میپزن

عزیزم  گوجه رو باید خورد کنی بذاری جلو افتاب دو روز بمونه . بعد چنگش بزنی هی چنگ بزنی ...بعد از صافی رو کنی  ابش رو بذاری رو شعله کم هی هم بزنی  که ی وقت ته نگیره ..ی کوچولو نمک هم میزنیم میذاریم قشنگ سفت سفت شه  حدود ۷ الی ۸ ساعت کار داره  اخرش ی قاشق روغن م میریزیم توش . باید هواست باشه ک ربت رو شل برنداری و قشنگ سفت سفت باشه وگرنه شل باشه ..‌۱ رنگ خوبی نداره. ۲ موندگاریش کمه . ۳ . بو خامی میده .۴ کپک میزنه . پس با حوصله باید پخت 

سلام اتفاقا من چندروز پیش درست کردم کار سختی نیست. اول گرجه هات رنده کن بعدبزارروگازخوب که پخت پایین بیارین سرد که شدبریزداخل آبکش بادست بهشون فشاربدیدبااین کارتفالش رو میگیریم بعددوباربزارین روگازتاآماده بشه وقتی پخت بهش نمک بزن 

اول گوجتو قاچ کن نه بزرگ نه کوچیک بعد بریزشون تو یه دیگ بزرگ یا پلاستیک ونمک بزن وبزار افتاب تو خوب اب بشه اب که شد یانرم بشه بعد چنگش میزنی ابشو از صافی رد میکنی  دیگه بپزش موع پخت توش سیر وفلفلم بریز تا دیر خراب شه وخوشمزه میشه 

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
کدوم کارخونه کار میکنه؟ اصلا اینجوری نیست کارخونه های به نام از بهترین محصولات استفاده میکنن

همش الکی داداش من خودش گوجه براکارخونه ها که میبرده میگفت شاید توش مار موشوم بود

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

گوجه رو خرد کن بریز تو چرخ گوشت بعد یه ابکش باسوراخ ریز بردار دونه هاشو بگیر بذار رو گاز درست شه خیلی راحت

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

استارتر گوجه رو بدی بیرون ابگیری کنن اصلا کاری نداره رب پختن فقط یکی دو ساعت اخر چون غلیظ میشه همش میپره باید یه سره هم بزنی

فقط باید بشوری و خرابیاشو بگیری اونا گوجه له شده بدون تفاله تحویلت میدن

از کارخونه گوجه نگو که افتضاااااااحه  من مدت هاست از پودر گوجه هایی که خودمون تولید میکنیم است ...

100 گرمی ش چنده؟هزینه پستش چقده؟اینا رو که نمیشه بجای رب استفاده کرد میشه؟اخه رب خودش غلظت میده به غذا