2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم ....😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 68 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هی اسی.... همسر منم از یروز بام قهره ن ج پیام میده ن تماس تقصیر خودمم بود اما اون زیادی جو داد یع ...

خیلی حس بدیه ...اگه گوشیشو نمیشکست خیلی راحت ترمیتونستم با یه پیام آرومش کنم ولی گوشیو شکست بدون گوشی همینجوری هم ادم کلافه و عصبیه😖😖

خیلی حس بدیه ...اگه گوشیشو نمیشکست خیلی راحت ترمیتونستم با یه پیام آرومش کنم ولی گوشیو شکست بدون گوش ...

هفته پیش هم ک یکهفته قهر بودی؟ کلا یعتی خرداد قهر بودی کمی سیاسیت باد بگیر مردها از زن غر غرو،،، قهر قهر و،،، آویزون،،،،،،، سرد،،،، متنفرن 

اره تقصیر من بود ولی اونم خیلی زود عصبی شد میدونستم عصبی میشه کاش جلو دهنمو میگرفتم

کاش ...

از این ب بعد تمرین کن قبل از زدن هر حرفی اول بهش فکر کنی اینجوری جلوی خیلی از بحث ها.سوتفاهم ها گرفته میشه دوست نازنین من.

ناراحت نباش عصبانیتش کم کم از بین میره بهت زنگ میزنه

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم

الان زنگ نزن، آروم باش

برای شب شام مورد علاقشو درست کن، کیکی شیرینی چیزی هم اگه بلدی درست کن، یکمم به خودت برس

خونه که اومد با خوشرویی استقبال کن حتی اگه اخماش تو هم بود یا جواب نداد

با ملایمت ازش معذرت خواهی کن و حرف بزن

حل میشه😘

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

خب عزیزم اگه اون گوشی ساده دستشه سیم کارت توشه بهش اس بده،مردها مثه بچه هان غرورم دارن،دوس دارن عذرخ ...

خب ماهم خیلی چیزا دوس داریم...والله... 😏😏

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

شوهر من‌قهر کنه انقدر باید برم‌منت کشی تا اشتی کنه حتی اگ‌مقصر نباشم حتی اگ‌مقصر باشم این تنها اخ ...

چه اخلاق رو مخی 🙈🙈🙈

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...