2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم ....😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 68 پست
چه اخلاق رو مخی 🙈🙈🙈

شوهر منم همینه😕

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بنظر من سیستم مردا اینجوریه که باید بهشون زمان بدی یکم،تا از فاز عصبانیت و ناراحتی بیان بیرون...تو اون فاز پیله کنی و هی آویزون بازی دراری،فقط نتیجه عکس میگیری!

هرکی هم که اشتباه کنه،درستش اینه که بره معذرت خواهی کنه بابت اشتباهش...ولی اینکه دیگه ۶۰۰ ساعت منت کشی و... اصلا تو کَتَم نمیره 🙈🙈

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیگه تو زندگی مشترک فرد باید دل بزرگ و بخشنده ایی داشته باشه...

نه ک واسه هر بحثی منتظر بمونه تا طرف مقابلش کلی خواهش و التماس و منت کشی و...و خودشو با خاک یکسان کنه تا بخواد ببخشتش 😑😑 

این خیلی زشته بنظرمن 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

درسته مقصر تو بودی ولی سعی نکن ی جوری رفتار کنی که شوهرت خیلی جوگیر شه.همه اشتباه میکنن چی میشه؟ مگه شوهرت اشتباه نکرده؟ فعلا نه بهش زنگ بزن نه پیام بده بنطرم.

بمونه عصری یه معذرت خاهی محترمانه ازش بکن بعدشم اومد عادی رفتار کن همین.

لازم نیس التماس کنی.

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
هفته پیش هم ک یکهفته قهر بودی؟ کلا یعتی خرداد قهر بودی کمی سیاسیت باد بگیر مردها از زن غر غرو،،، قهر ...

اون موقع دعوامون نشده بود ....من قیافه گرفته بودم الکی😬😬