2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم ....😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 68 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب عزیزم اگه اون گوشی ساده دستشه سیم کارت توشه بهش اس بده،مردها مثه بچه هان غرورم دارن،دوس دارن عذرخواهی کنی منت کشی کنی ناز بکشی،خودش نَرم میشه،منم اینجوریم تحمل ندارم ناراحتیشو ببینم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خب عزیزم اگه اون گوشی ساده دستشه سیم کارت توشه بهش اس بده،مردها مثه بچه هان غرورم دارن،دوس دارن عذرخ ...

اصلا نمیدونم چی بنویسم از اینم مطمئنم که جواب نمیده 

[QUOTE=92364516]خانما اینقد منت کشی نکنید حتی اگ شما مقصرید تا آخر عمر باید هم جواب اشتباه خودتون هم همسرتون بدید.[/QUOTEاخه این چه حرفیه.....منت کشی زمانی درست نیس اشتباه با خانوم نباشه این خانوم میگه اشتباه از خودش بوده عزیزم ایشون باید بره عذر خواهی کنه بعضی وقتا باید گذشت کرد 

[QUOTE=92364516]خانما اینقد منت کشی نکنید حتی اگ شما مقصرید تا آخر عمر باید هم جواب اشتباه خودتون هم ...

اره چون کلا بحث خوابیده بود داشت‌میرفت سر کار من دوباره شروع کردم الان یادم میوفته حالم بد میشه کاش هیچی نمی گفتم ادامه نمیدادم 

اصلا نمیدونم چی بنویسم از اینم مطمئنم که جواب نمیده 

خب غروب پیام داده ازش عذر خواهی کن اون حتما پیام میده من وقتی با شوهرم قهر میکنم میگم اگه با من قهر نیستی برام قلب بفرس😍اون برام قلب میفرسته اینجوری مجبور نیس حرف بزنه

منم دیشب دعوام شد بعد از یه مدت طولانی.  تقصیر من نبود تقصیر همسرم بود. منکه جلوی خودمو نگه مید ...

منم اگه تقصیر اون بود عمرا باهاش حرف میزدم ولی این سری خودم مقصرم 

خب غروب پیام داده ازش عذر خواهی کن اون حتما پیام میده من وقتی با شوهرم قهر میکنم میگم اگه با من قهر ...

اره حتما اینکارو میکنم حداقل خودم دلم آروم میشه اگه حرفم نزنه جواب نده صبر میکنم تا خودش باهام بحرفه