بچها من از حقوقم 1.5 هست بعد از پرداخت بدهیامو .قسطمو. اجاره ام 400 میمونه که با این مبلغ باید تا اخر ماه سر کنم حالا هرجور شده... بسختی البته... بعد حالا مشکل من اینکه من کلا بیمه نیستم کارفرمامم بیمه ام نمیکنه ینی میگه بیمه کنم 350 کم میکنم راستش نمیصرفه برام از طرفی چون تنها زندگی میکنم همش نگران اینده ام هستم میگم فردایی پسفردایی چیزی بشه از کار افتاده بشم هیچکسو ندارم جمعم کنه لااقل یه پولی مث بیمه بیکاری باشه ک خیالم جمع باشه حالا نظر شما چیه؟ من چجور بیمه ای اقدام کنم ک پشتوانه مالیم باشه؟ یکم برا اینده خیالم جمع بشه؟ در ضمن خونه ماشین طلا ... هیچی ندارم پس اندازم ندارم خودمم با لباسای تنمو وسایل زندگیم همین
انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
چه نفعی برا خودبیمه داره که بخاطر ماهی ۵۰ تومن بعداینهمه خدمات بده ؟اینا همش حرفه درعمل هزارجور تبصر ...
عزیزم نفعش اینه که با پولهایی که به حساب بیمه میاد کار میکنه. اینطور باشه نباید به بیمه تامین اجتماعی هم پول بریزیم بگیم چه نفی براش داره؟ یا بگیم بانک برا چی به پول مردم سود میده؟ بیمه طبق قراردادی که داره باید عمل کنه، اگه نکنه خود بیمه مرکزی وارد عمل میشه. درواقع شما وقتی بیمه میشید از مبلغی که به بیمه پرداخت میکنید نصفش میره تو حساب بیمه مرکزی، اگه تخلفی صورت بگیره خود بیمه مرکزی ورود پیدا میکنه.
میدونی وقتی یه زندگی از دست میدی دیگه حاضر نیستی بری توی خوابگاه حاضری باهمین شرایط بسازی ولی مستقل باشی نمیدونم چرا ولی ذهن ادم کنار نمیاد با این قضیه
انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند یکی زندگی میکند یکی تحمل ....