بچها من از حقوقم 1.5 هست بعد از پرداخت بدهیامو .قسطمو. اجاره ام 400 میمونه که با این مبلغ باید تا اخر ماه سر کنم حالا هرجور شده... بسختی البته... بعد حالا مشکل من اینکه من کلا بیمه نیستم کارفرمامم بیمه ام نمیکنه ینی میگه بیمه کنم 350 کم میکنم راستش نمیصرفه برام از طرفی چون تنها زندگی میکنم همش نگران اینده ام هستم میگم فردایی پسفردایی چیزی بشه از کار افتاده بشم هیچکسو ندارم جمعم کنه لااقل یه پولی مث بیمه بیکاری باشه ک خیالم جمع باشه حالا نظر شما چیه؟ من چجور بیمه ای اقدام کنم ک پشتوانه مالیم باشه؟ یکم برا اینده خیالم جمع بشه؟ در ضمن خونه ماشین طلا ... هیچی ندارم پس اندازم ندارم خودمم با لباسای تنمو وسایل زندگیم همین
انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
میتونم بپرسم چرا با بیمه عمر موافق نیستی؟ من خودم به شخصه دنبال این هم که با اطلاع رسانی کنم که همه ...
چه نفعی برا خودبیمه داره که بخاطر ماهی ۵۰ تومن بعداینهمه خدمات بده ؟اینا همش حرفه درعمل هزارجور تبصره ازخودشون درمیارن چیزی نمیدن به طرف
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
۱۵۰۰ حقوق ۷۰۰ میره اجاره ۴۰۰ بدهی . ۴۰۰ خورد و خوراک و لباس و قبض . به نظر من عصرا برید یه جا منشی د ...
دنبال کار عصر هستم همخونه ام راستش من اهل هیچی نیستم نه قلیون نه سیگار نه مشروب نه پسربازی اما همه اونایی ک همسن منن و تنهان توی این خطا هستن نمیتونم ب کسی اعتماد کنم اونم توی شهر بزرگ
انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند یکی زندگی میکند یکی تحمل ....