بچها من از حقوقم 1.5 هست بعد از پرداخت بدهیامو .قسطمو. اجاره ام 400 میمونه که با این مبلغ باید تا اخر ماه سر کنم حالا هرجور شده... بسختی البته... بعد حالا مشکل من اینکه من کلا بیمه نیستم کارفرمامم بیمه ام نمیکنه ینی میگه بیمه کنم 350 کم میکنم راستش نمیصرفه برام از طرفی چون تنها زندگی میکنم همش نگران اینده ام هستم میگم فردایی پسفردایی چیزی بشه از کار افتاده بشم هیچکسو ندارم جمعم کنه لااقل یه پولی مث بیمه بیکاری باشه ک خیالم جمع باشه حالا نظر شما چیه؟ من چجور بیمه ای اقدام کنم ک پشتوانه مالیم باشه؟ یکم برا اینده خیالم جمع بشه؟ در ضمن خونه ماشین طلا ... هیچی ندارم پس اندازم ندارم خودمم با لباسای تنمو وسایل زندگیم همین
انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
به نظر من پول بیمه رو هر ماه یه گرم طلا بخرید . مثلا هر دو ماه یه سکه گرمی بخرید بذارید صندوق امانات . اینجوری گارانتیش بیشتره و جلوی چشمتونه تا اون بیمه ای که معلوم نیست چی پیش میاد . ولی باید اراده داشته باشید و تحت هیچ شرایطی به این پس انداز دست نزنید .
دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم .....💖💖💖💖
بیمه کلا چیز بدی نیست خیلی کسر میشه از حقوق ولی آینده داره به شرطی که بیمه متعهدی باشه.من خودم با بیمه عمر خیلی موافق نیستم ولی بیمه تکمیلی برای هزینه های درمانی واقعا لازمه
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بیمه عمر با تورم ایران توجیه اقتصادی نداره . ۳۰ سال بیمه رو پرداخت میکنید بعد یه هو ۳۰۰ ملیون میدن چه فایده تا ۳۰ سال دیگه پراید شده ۳۰۰ ملیون . بهترین کار طلا هست
دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم .....💖💖💖💖
بیمه عمر با تورم ایران توجیه اقتصادی نداره . ۳۰ سال بیمه رو پرداخت میکنید بعد یه هو ۳۰۰ ملیون میدن چ ...
نمیدونم گلم گفتم این طوری شاید بتوونن بیمه کنن خودشونا