2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟

490 بازدید | 82 پست

بچها من از حقوقم 1.5 هست بعد از پرداخت بدهیامو .قسطمو. اجاره ام
400 میمونه که با این مبلغ باید تا اخر ماه سر کنم حالا هرجور شده...
بسختی البته...
بعد حالا مشکل من اینکه من کلا بیمه نیستم کارفرمامم بیمه ام نمیکنه ینی میگه بیمه کنم 350 کم میکنم راستش نمیصرفه برام
از طرفی چون تنها زندگی میکنم همش نگران اینده ام هستم میگم فردایی پسفردایی چیزی بشه از کار افتاده بشم هیچکسو ندارم جمعم کنه لااقل یه پولی مث بیمه بیکاری باشه ک خیالم جمع باشه
حالا نظر شما چیه؟ من چجور بیمه ای اقدام کنم ک پشتوانه مالیم باشه؟ یکم برا اینده خیالم جمع بشه؟
در ضمن خونه ماشین طلا ... هیچی ندارم
پس اندازم ندارم
خودمم با لباسای تنمو وسایل زندگیم همین

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

من ترجیحم بیمه کردنه ولی بهتره کسایی که از بیمه های مختلف سردرمیارن نظر بدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بیمه عمر

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من پول بیمه رو هر ماه یه گرم طلا بخرید . مثلا هر دو ماه یه سکه گرمی بخرید بذارید صندوق امانات . اینجوری گارانتیش بیشتره و جلوی چشمتونه تا اون بیمه ای که معلوم نیست چی پیش میاد . ولی باید اراده داشته باشید و تحت هیچ شرایطی به این پس انداز دست نزنید .

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

بیمه کلا چیز بدی نیست خیلی کسر میشه از حقوق ولی آینده داره به شرطی که بیمه متعهدی باشه.من خودم با بیمه عمر خیلی موافق نیستم ولی بیمه تکمیلی برای هزینه های درمانی واقعا لازمه

**اللهم عجل لولیک الفرج**

@مشاور_بیمه     

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بیمه عمر

بیمه عمر با تورم ایران توجیه اقتصادی نداره . ۳۰ سال بیمه رو پرداخت میکنید بعد یه هو ۳۰۰ ملیون میدن چه فایده تا ۳۰ سال دیگه پراید شده ۳۰۰ ملیون . بهترین کار طلا هست 

استارتر قسط و بدهیت تموم شد بیمه کن خودتو یا دوشغله شو

قسط و بدهیم دوسال دیگه تموم میشه..
دنبال شغل شیفت دوم هستم
تا 3 اینجا سرکارم شیفت دوم اکثر جاها 4تا 11 شب هست
بعد خب بنظرت چیزی ازم میمونه؟

عزیزم خودت رو بیمه عمر کن، من کارشناس بیمه عمر هستم اگه سوالی بود در خدمتم

درخواست میفرستم لطفا قبول کن صحبت کنیم مرسی

350 زیاد گفته فوقش 150.200 هستش

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
قسط و بدهیم دوسال دیگه تموم میشه.. دنبال شغل شیفت دوم هستم تا 3 اینجا سرکارم شیفت دوم اکثر جاها 4تا ...

داغون میشی کار میکنی که زندگی کنی ... زندگی نمیکنی که کار کنی .... همون یه شیفت کافیه با کمی قناعت

بیمه عمر با تورم ایران توجیه اقتصادی نداره . ۳۰ سال بیمه رو پرداخت میکنید بعد یه هو ۳۰۰ ملیون میدن چ ...

نمیدونم گلم گفتم این طوری شاید بتوونن بیمه کنن خودشونا