2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 82 پست
بیمه عمر با تورم ایران توجیه اقتصادی نداره . ۳۰ سال بیمه رو پرداخت میکنید بعد یه هو ۳۰۰ ملیون میدن چ ...

طلا ک خیلی گرونه من کلا 400 ماهی بیشتر ندارم
با این پول یک گرمم طلا نمیدن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
به نظر من پول بیمه رو هر ماه یه گرم طلا بخرید . مثلا هر دو ماه یه سکه گرمی بخرید بذارید صندوق امانات ...

اصلاً عزیزم اینطور نیست، مثلاً اگه خدایی نکرده یه بیماری خاص بگیری ممکن کل طلات و سرمایه ات بره برای درمان، ولی شما با مبلغ کم بیمه میکنی هم برات پس انداز میشه، هم بازنشستگی داره، هم خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد پوشش میده، مثلاً ایشون با ماهی 50 تومن چه قدر میتونه طلا بخره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغون میشی کار میکنی که زندگی کنی ... زندگی نمیکنی که کار کنی .... همون یه شیفت کافیه با کمی قناعت

برای عصر یه شغل مثل تبلیغات اینترنتی پیدا کنید که تو خونه و با گوشی بشه انجام داد

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖
داغون میشی کار میکنی که زندگی کنی ... زندگی نمیکنی که کار کنی .... همون یه شیفت کافیه با کمی قناعت

دیگه بخدا نمیتونم بیشتر از این قناعت کنم اون توی شهر بزرگ بیرونم نمیرم ک خرجم زیاد نشه

برای عصر یه شغل مثل تبلیغات اینترنتی پیدا کنید که تو خونه و با گوشی بشه انجام داد

تاپیک قبل این تاپیکمو پلیز بخون
نوشتم رفتم دنبالش چی شد...
دنبالش هستم ولی

طلا ک خیلی گرونه من کلا 400 ماهی بیشتر ندارم با این پول یک گرمم طلا نمیدن

سکه گرمی ۷۰۰ هزار تومنه . میتونید هر ۳ ماه برید بازار به اندازه ۱ ملیون طلای کارکرده یا شکن که اجرت نداره بخرید

نه همون ۳۵۰به بالاست ،

مردم به چه وضعی افتادن خدا بهمون رحم کنه

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
تاپیک قبل این تاپیکمو پلیز بخون نوشتم رفتم دنبالش چی شد... دنبالش هستم ولی

با دیوار نه اصلا ...  با روزنامه قسمت استخدام 

خونه ماشين طلا نداري پس براي چيه ١٥٠٠ قسط ؟ 

1.5 حقوقمه
700اجاره خونمه
400 قسطامو قرضامه جدا شدم پول دادگاه و اینامو از کسی گرفتم ماهی 200 بهش میدم یه 200م قسط وام خونگیه باهاش وسیله خریدم مث یخچال و گاز تازه دس دوم

بیمه کلا چیز بدی نیست خیلی کسر میشه از حقوق ولی آینده داره به شرطی که بیمه متعهدی باشه.من خودم با بی ...

میتونم بپرسم چرا با بیمه عمر موافق نیستی؟ من خودم به شخصه دنبال این هم که با اطلاع رسانی کنم که همه بیمه عمر داشته باشند. ولی متأسفانه برام جالبه که خیلی ها ضروری نمیدونن. 

هیچ به این فکر کردی اگه خدایی نکرده برای سرپرست خانواده اتفاقی بیفته تکلیف بچه هاش چی میشه؟ 

به این فکر کردی اگه بیماری خاصی بگیری با این هزینه ها سرسام آور بیمارستان چه طور می تونی از عهده اش بربیای؟

یا این که از کار افتاده بشی چه طور قرار خرج خودت رو دربیاری؟

بیمه عمر برای شرایط سخته، الان شرایط مملکت ما هم سخت شده، و ما تو شرایط سخت باید آینده نگری کنیم.