2777
2789
عنوان

بد دلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست
جایی میرسه ازدواج کنی نمیزاره بری پیششون الان دست و‌پاش بستست عقدی

وای نگو بخدا خودمم همین حس و میکنم به شوهر عمم گفتم پرده خونمون رو باید خودت بدوزی و نصب کنی کادو عروسیمون اگه بدونی شوهرم چقد بدش اومد گفت اصلا حق نداشتی بهش اینو بگی

بخدا حس میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام.حتی به چت کردن ساده منو شوهر عمم هم گیر میده. گوشیمو که میگیره ...

نمی دونم شاید من تجربه آن چنانی نداشته باشم داداش دایی مشکل نداره ولی شوهر عمه شوهر خاله رو خواهشن کوتاه بیا درکت میکنم ولی بر اساس احساس دوستان ام میگم بهت

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تایید نکردم که حسادت کار خوبیه یا بده فقط میخواستم نظرشو بدونم چون خیلیا رو دیدم اینجا از محبت هم ...

اها اخه من زیاد نظرنمیدم ولی نظراتتون رو میخوندم میدونستم منطقی هستین الان اشتباه برداشت کردم فک کردم حق رو ب اقا دادین متعجب شدم فداتشم❤

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اها اخه من زیاد نظرنمیدم ولی نظراتتون رو میخوندم میدونستم منطقی هستین الان اشتباه برداشت کردم فک کرد ...

نه عزیزم من فقط جریان رو جوری شرح دادم که حسادت استارتر رو برانگیخته کنه ببینم بازم منطقی هست یا نه که خوشبختانه بود. 

وگرنه شک مخل زندگیه وقتی مردی نسبت به مَحرم های زنش حساسیت نشون بده بعدا نمیزاره کلا از خونه بیرون بره .

مرسی که پرسیدی تا توضیح بدم چون ممکن بود بقیه هم نظرمو اشتباه برداشت کنن🌹🌹🌹🌹🌹

نمی دونم شاید من تجربه آن چنانی نداشته باشم داداش دایی مشکل نداره ولی شوهر عمه شوهر خاله رو خواهشن ک ...

همه سعیمو میکنم که رابطم رو کمتر کنم ولی چندروزیه به این نتیجه رسیدم اون باید دیدش رو عوض کنه.ماه پیش عمم اینا اصرار کردن بیا باهامون مسافرت خوش میگذره همسرم گفت اگه رفتی دیگه کاری باهات ندارم بهانه آوردم نرفتم 

نه عزیزم من فقط جریان رو جوری شرح دادم که حسادت استارتر رو برانگیخته کنه ببینم بازم منطقی هست یا نه ...

قربونت برم عزیزم اره بدبرداشت کردم متاستفم مهربون❤

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
همه سعیمو میکنم که رابطم رو کمتر کنم ولی چندروزیه به این نتیجه رسیدم اون باید دیدش رو عوض کنه.ماه پی ...

شاید من تویی این موقعیت قرار نگرفتم یعنی مخالف هتی برای رابطه صمیمی با داداشم ولی شوهر عمه نه خو اونم غیرت داره 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

با مامانم راجبش صحبت کردیم میگفت اصلا فکر نمیکردم همچین آدمی باشه بیشتر بسنجش شاید مجبور به جدایی بشی اخلاق تورو میشناسم اهل رفت و آمدی اهل مهمونی ایی.اگه اینجور باشه نمیتونی باهاش کنار بیای.درسته من دوسش ندارم زیاد اما دوس ندارم جدا شم