2777
2789
عنوان

بد دلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اینقد با داییم کتک کاری میکنیم.یا منو داییم و داداشم سوژه بگیر فامیلیم تو مهمونی چش و ابرو م ...

من با شوهر خواهرم همین جوریم من 5 سالم بود شوهر خواهرم شده گاهی میریم جایی با خواهرم و شوهرش کنار هم میشینم و فامیل بیچاره مورد هدف قرار میدیم آخرش شوهر خواهرم سوتی میده منو خواهرم خفش میکنیم 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
اوایل اره ولی بعدش نه خیلی پشیمونم یه دهه فاصله سنی زیاده

خواهر منم همیشه همین میگه میگه آون موقعی که آون اقایی شده واس خودش تو میخای بچه بازی دربیاری

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
من با شوهر خواهرم همین جوریم من 5 سالم بود شوهر خواهرم شده گاهی میریم جایی با خواهرم و شوهرش کنار هم ...

من کوچیکتر که بودم با شوهر خالم کشتی هم میگرفتیم امادیگه بزرگ شدم بهش دست هم نمیدم هرموقع دست میده میگم دستو بکش نامحرم😄ولی شوخی میکنه میزنه پس کله ام من با بالشت میزنمش.بازهم شوهرم خوشش نمیاد گفتم چشم دیگه شوخی اینشکلی باهاش نمیکنم حالا گیر داده میگه شوخی لفظی هم نکن باهاش میگه خوشم نمیاد باهات شوخی میکنه تو جوابشو نده 

من کوچیکتر که بودم با شوهر خالم کشتی هم میگرفتیم امادیگه بزرگ شدم بهش دست هم نمیدم هرموقع دست میده م ...

چقدر باهم هم درد بم میخای بیا خونمون بشینم باهم بعد افطار چایی بخوریم درد دل کنیم

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
مشکل حجاب که نداری باهاش منظورم هر جور راحتی بپوشی شرایط مالیش چطوره 

شرایط مالی مث خودمون متوسط.نه به لباس پوشیدن اصلا گیر نمیده البته خودم رعایت میکنم محجبه ام.من بیشتر به تیپ اون گیر میدم .تنها مشکلی که داره به روابطم با داداشم و داییم و شوهر خالم شوهر عمم گیر میده.من اخلاقم جوریه که با آشناها بگو بخند و شوخی زیاد دارم البته اونایی که میدونم قصد و منظوری ندارن ولی این فکر کنم بد برداشت میکنه یا بخاطر اینکه چون خونوادگی آومای خشکی ان بدش میاد

اگه قضیه برعکس بود چیکار میکردی؟ اگه نامزدت راه به راه خواهرشو میبوسید و قربون صدقش میرفت از در میر ...

نمیدونم چرا اصلا از شما توقع این حرف رو نداشتم ❤

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
چقدر باهم هم درد بم میخای بیا خونمون بشینم باهم بعد افطار چایی بخوریم درد دل کنیم

بخدا حس میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام.حتی به چت کردن ساده منو شوهر عمم هم گیر میده. گوشیمو که میگیره صدتا شماره غریب تو گوشیم باشه چت هیچکدوم رو نمیخونه مستقیم میره رو چت داییم و داداشمو شوهر عمم میگه چقد باهم چت میکنید داد نمیزنه فقط ناراحت میشه هیچی نمیگه گوشی رو میده بهم میره دیگه حرفم نمیزنه تا یکی دوروز بعد دوباره یادش میره

نمیدونم چرا اصلا از شما توقع این حرف رو نداشتم ❤

من تایید نکردم که حسادت کار خوبیه یا بده فقط میخواستم نظرشو بدونم چون خیلیا رو دیدم اینجا از محبت همسرشون به خواهرش شاکی بودن میخواستم بدونم اگه قضیه برعکس باشه ناراحت میشن یا نه که متوجه شدم ناراحت نمیشن وگرنه محبت خواهر و برادر رو قبول دارم خودم.