2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست

حالا جدا از شوخی اگه کسی سمت تهران کسی رو داره ک با شرایط داداشم بخونه معرفی کنه و شماره پدرشو بم بده (توی دایرکت) 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
يعني به نظرت سن ملاك نيست؟ فقط شغل ملاكه؟  و البته غير ازون اخلاق و ظاهر هم مهمه،

عکس پروف عوض کردین؟:)

من ک گفتم ازدواج تو این سن زوده واسش 

ممکنه ضربه شم بخوره 

ولی سوال استارتر چیز دیگه ای بود 

گفتن بهش زن میدن یا ن 

واسه عموم مردم علوم قضایی پرستیژ خاصی داره 

حقوقشون بالاس 

شغلشون تضمینیه

همه جا بُرد دارن

حالا اگه نظر شخصیمو بخواین در مورد دانشجوهای این رشته 

میگم شخصا اخلاق و رفتارشونو نمیپسندم 

چون اینا رو اونجوری ک میخوان تربیت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جدا از شوخی اگه کسی سمت تهران کسی رو داره ک با شرایط داداشم بخونه معرفی کنه و شماره پدرشو بم بد ...

اها اینو بگو تز اول😂

شما ازو دسته خانواده هایید که بادس پس میزنید با پیش میکشید😂

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
مذهبیا بلوغ فکریشون زودتر انجام میشه از منه مشاور قبول. کن این حرف رو

اینو قبول دارم.‌داداش من از ۱۸سالگی سرپای خودش بود خودخواسته. کار کرد با کارگری توسازمان اب و برق شروع کرد.‌الانم یه شغل عااالی دولتی با درامدخوب داره. خونه و ماشین داره توسن کم.الان پسر ۱۸ساله لیوان ابشو مادرش دستش میده.‌نه همه ها. ولی اکثرا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مذهبیا بلوغ فکریشون زودتر انجام میشه از منه مشاور قبول. کن این حرف رو

مگه قراره هر کس به بلوغ رسید فرتی براش زن گرفت نمونش میشه بدبختی کوچیکن خامن نمیفهمن بعدا بهتر میبینن میرن سراغ دیگری باید به یه بلوغ فکری و عقلی اجتماعی برسن مگه بلوغ فقط جنسیه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
چ جالب  اره ما هم همینو بش میگیم نمیدونم اخرش چی میشه مامانم ک خیلی حرص میخوره از دستش

بده یکی دیگه رو هم تعریف کنم 

یه پسر خاله دیگه دارم ۱۸سالگی عاشق شد زن گرفت با مخالف زیاد زنشم ۱۸سالش بود ۳_۴سال سختی شدید کشیدن الان پسرخالم رفته بانک زنشم عکاس شده زندگیشون خوبه خداروشکر...

ولی داداشت که موقعیتشم معلومه اگر از سرش نیوفتاد براش نامزد کنید تا ۲سال نامزد بمونن و همزمان کمکش کنید به رشد زنوگی مشترک برسه این وسط بچه بازی درآورد تشویقش نکنید..

چون من ۱۹بودم شوهرم۲۲ خیلی از این بچه بازیا داشتیم با اینکه شوهرم کارمند بود از ۱۸سالگیم استقلال کاری و مالی داشته..ولی توانایی مدیریت نداشت..کم کم راه افتاد..ولی خانواده اش شیطنت زیاد کردن..حالا اگر شما تو سن کم براش زن گرفتید خواهشا حمایت کنید 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
پرستار بودن؟

بله

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
20 سال خیلی زوده مگه بچه بازیه یه عمر زندگی شوخی که نیست    

شاید باورش براتون سخت باشه ولی شهرما پسرای۲۰ساله بچه دارن😐😐😐

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بده یکی دیگه رو هم تعریف کنم  یه پسر خاله دیگه دارم ۱۸سالگی عاشق شد زن گرفت با مخالف زیاد زنشم ...

چشم عزیزم مرسی ب خاطر وقتی ک گذاشتی

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
بله میدونم.‌متاسفاااااانه دو زن اول و دوم داداشم هم رشته ی خودم و بیمارستانی بودن و بعد از رفتن به س ...

عزیزم یکم توضیح میدی

بنظرتون قشر بیمارستانی بدرد پسر مذهبی نمیخوره؟؟برام دلیل میاری ممنون

اره میدن مامان منم پیله کرده بود برادرم ازدواج کنه گفتم عمرا الان دختر پیدا کنی پیدا کرد و شد باز اداش شما ۱نیم داده برادر من همونم نداره نمیدونم والا چرا دادن .اما خوب دختر ایده ال و .... اینا پیدا نمیکنی اصلا کاش صبر میکرد

مگه قراره هر کس به بلوغ رسید فرتی براش زن گرفت نمونش میشه بدبختی کوچیکن خامن نمیفهمن بعدا بهتر میبین ...

دقت کن نوشتم بلوغ فکریشون زودتره بلوغ جنسی که مذهبیا دیرتره چون پو رن و همه صحنه ای نمیبینن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘