2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست

خانومایی که میگن سنش کمه

ایا تو این سن بایه دختر دوس بشه ده سال با جون کندن دوس بمونن با ترس و لرز احیانا به جاهای باریکم بکشه کارشون عیب نداره؟ 

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
چرااااا .؟ چون بعدا قاضی میشه بهش دکتر میدن🤤

چون قاضی ها درآمدشون فوق العاده بالاست فک کنم برا این میگه...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا شغلشون جز مشاغل خاصه  ک شرایط خاص میطلبه حتی ممکنه مذهبیم بهش ج رد بده  چون تو این ...

من برای اون مسئله که گفتید تو این سن خوب نیس ازدواج کنه گفتم

واای مگه اروم میگیره 😑😑😑 اینم از معایب دوس دختر نداشتنه.مذهبی ها معمولا اتیششون تند تره بخاطره دو ...

وا نه تو رو خدا پس نگه داشتن نفس چیه اون هنوزم عقلش کامل نیست خانوادت زیر بار حرفش نرن بچست بعدا با عقل باز تصمیم میگیره  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

قبلا یه مشاور میگفت چرا وقتی پسرهاتون میگن زن 

میگید زوده و...

فک کن بچه ای گرسنش باشه هی بگن نه بعدا فردا پسفردا

تا حدی طاقت میاره بعدش اگه خوراکی در دسترس نباشه  میره یه چیز فاسد وگندیده میخوره

قدرت شهوت که دیگه بدتره

البته بلوغ فکری و شرایط اقتصادیم مهمه

شاید همینا اگه پنج سال دیرتر ازدواج میکردن شرایط بهتری داشتن زنعموی خودم برای پسرش دختر هفده ساله گ ...

بله میدونم.‌متاسفاااااانه دو زن اول و دوم داداشم هم رشته ی خودم و بیمارستانی بودن و بعد از رفتن به سرکار و مستقل شدن زندگیشون رو به فنا دادن و گفتن تونبودی دکتر مارو‌میگرفت و جدا شدن در نهایت. من خودمو هییییچ دخالتی ندادم.‌هییییچ ها. ولی قبل از ازدواجشون گفتم این قشر به درد پسر مذهبی نمیخوره.خانوادم گوش ندادن.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وا نه تو رو خدا پس نگه داشتن نفس چیه اون هنوزم عقلش کامل نیست خانوادت زیر بار حرفش نرن بچست بعدا با ...

😞😞

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وا نه تو رو خدا پس نگه داشتن نفس چیه اون هنوزم عقلش کامل نیست خانوادت زیر بار حرفش نرن بچست بعدا با ...

مذهبیا بلوغ فکریشون زودتر انجام میشه از منه مشاور قبول. کن این حرف رو

اره بابا دیگه داره پیر میشن ..البته اینکه من گفتم تو جوونی عاشق شد نمیدونم چی شد بهش نرسید؛دیگه همین ...

نه برادرشوهر من خدایی خیلی هم اقاست ولی خب قصد ازدواج نداره حالا درسته بهتره من فعلا جاری ندارم  ولی من همیشه دعام خوشبختی و بخته خوبه براشون  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خب سوالتونو بپرسید  اگه اطلاع داشته باشم حتما پاسخ میدم

در زمینه پروپوزال ارشده.

من چحوری منبع خارجی پیدا کنم؟؟؟به عبارتی چحوری متن ترجمه شده راجع به عنوان پروپوزالم پیدا کنم؟؟؟

عنوان پروپوزالم چون تطبیقی هستش ،استاد گرامی فرمودند حداقل ۴ منبع خارجی میخوام.