2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست
خوبه اما خانوادم مخالفه میگن از فامیل نه

اره ازدواج فامیلی خیلی حرف در میاد ولی اینکه یه سال بزرگتر بوده به نظرم مشکلی براشون پیش نمیومده الانم خواست زن بگیره خواهشا یه همسن بگیرین براش نرین یه دختر ۱۶ ۱۷ ساله بگیرین دوتا بچه گیر هم بیفتن😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

پدرشوهرم برای زن نگرفتن پسرش خیلی غصه میخوره به من میگه برای پسرت 20 سالگی زن بگیر میگم مگه مرض دارم وایسم خاله بازی  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ازدواج فامیلی خیلی حرف در میاد ولی اینکه یه سال بزرگتر بوده به نظرم مشکلی براشون پیش نمیومده الا ...

اخه هم سناشم انگار براش بزرگن میدونید ک دخترا کامل تر از پسرا میخوره باشن

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
ووووی چ چیزا😃😅😂😑

اره بخدا من خودم داداش مجرد دارم اصلا جلومون چیزی نمیگن این قشنگ راحت همچیزو میگه...این دادشم که میگم ۲۵ سالشه میگه زن پیدا کنم تا حالا یه دوست دختر نداشته،با اینکه هیکلی و خوشگل ایناست منتها میگه اینکارا زشته..

ولی این برادرشوهرم بقول خودش هفته ای یه رِل از این تیپ سوسولیاست شلوار کوتاه و فلان و اینا دخترا جذبش میشن و زبون داره چقدر ..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

استارتر طبق اون چیزی ک من دیدم 

حتی بره دس بذاره رو دختری ک دانشجوعه پزشکیه 

بهش میدنش 

مگه اینکه دختره خوشش از اینجور آدما ک تو دستگاه های قضایین نیاد

ولی خب من احتمال میدم زودگذر باشه 

ینی ۳ ۴ ماه بعد شاید نهایت ی سال دیگه از سرش بیفته 

ولی کلا ازدواج تو این سن واسه خودش خوب نیس

وا داره میگه به گناه میوفتم بره زنا کنه یاصیغه؟ 

ولش کنید یه دختری واسش بگیرید چندسال عقد بمونن بهتر ازاینه که چندسال مخفیانه دوس باشن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
چ بد😔😔😓

بله عزیزم

حداقلش فامیل و آشنا بیشتر شناخت هست و نهایتش یه دعوای فامیلی و...پیش بیاد

ولی وقتی شناخت نباشه ممکنه صدتا بدتر از اینا پیش بیاد

البته غریبه هم اگه درست دقت کنید و...و شانس باهاتون یار باشه خوبه

آره شرایطش خوبه آینده داره خب باید بگردید یک دختر خوب و اصل و نسب دار پیدا کنید و اینکه متوقع هم نباشه که این چندسالو با خوبی و خوشی بگذرونن تا داداشت بره سرکار.

اگر یک دختر خوبی بود حالا اشکال نداره همسن یا یکسال بزرگتر 

ولی خب کاملا بستگی داره داداشت پسر خوب و خوش اخلاقی باشه یکی از همسایه های ما ترم اول دانشگاه با یک دختری همسال خودش ازدواج کرد در18 سالگی الان پسره بهترین جا سرکار میره فوق لیسانسشم گرفته دختره همدرسشو تموم کرد و بعد رفت سرکار 

کاملا باهمدیگه زندگی رو ساختن الان ک 27 سالشونه خیلی خوشبختن یک پسر 2 ساله هم دارن 

استارتر طبق اون چیزی ک من دیدم  حتی بره دس بذاره رو دختری ک دانشجوعه پزشکیه  بهش میدنش&n ...

چی بگم والا واسه حالش دعا کنید

استارتر طبق اون چیزی ک من دیدم  حتی بره دس بذاره رو دختری ک دانشجوعه پزشکیه  بهش میدنش&n ...

چرااااا .؟ چون بعدا قاضی میشه بهش دکتر میدن🤤

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
وا تو رو خدا دیگه براش زن نگیرین همینجوری پیش بره رکورد طلاق رو میشکونه    

واای مگه اروم میگیره 😑😑😑 اینم از معایب دوس دختر نداشتنه.مذهبی ها معمولا اتیششون تند تره بخاطره دوس دختر نداشتن و دوری از گناه و نگاه به نامحرم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
آره شرایطش خوبه آینده داره خب باید بگردید یک دختر خوب و اصل و نسب دار پیدا کنید و اینکه متوقع هم نبا ...

چ جالب 

اره ما هم همینو بش میگیم نمیدونم اخرش چی میشه

مامانم ک خیلی حرص میخوره از دستش

اینا هم دیگه از اینور بوم افتادن    

اره بابا دیگه داره پیر میشن ..البته اینکه من گفتم تو جوونی عاشق شد نمیدونم چی شد بهش نرسید؛دیگه همینجور مونده..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید