2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست

شایدبه خاطرشرایطش کیس مناسبی گیرش نیاد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عههههه مگه دانشگاه جدا دارن ،چه جالب . برادرتون جدای از کنکور شرکت کردن واسه قبولی تو این رشته؟

نه کنکور انسانی داد رتبش زیر 200 اومد اینجا رو انتخاب کرد رشتش فوق لیسانس پیوسته

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
با چه پشتوانه ای بیکار میگرده ؟ پدرش ساپورتش میکنه ؟

پشتوانه ای نمیخواد علی الحساب، پول تو جیبشو میگیره میره دور دور ...خواهرشوهرم سرکار میره مجرده اونم همچیزشو میندازه زیر پای این...

در کل بعنوان برادرشوهر خوبه برامن...

ولی کلا میگن همچین میگه زن میخوام آدم نمیدونه یر خودشو کجا بکوبه ..تقصیرشم نیست ها فک کن با اینکه موقعیت نداره اینقدر دخترا تو pvبراش قربون صدقه میفرستن‌...بحث زن شد گفتیم کی بهت میده گفت بیایید ببینید چه خبره😐دیدنی بود هااا...زیر پستاشم خودشون میکشن واسش...همزمان میبینی ۱۰تا دختر نوشته (تودلی،عزیزم؛رفیقم؛فدااات؛قربونت وووو)

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
بلههه نمونش داداش خودم.۲۰سالش بود مذهبییییی مسجدی خودشو کشت گفت زن میخوام. اخرشم جدا شد😑😑😑 از دوم ...

الان افسردگی نگرفته برادرت ؟ خیلی سخته دوتا جدایی پشت هم ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

دایی من اقوام میخواست الکی ایراد گرفت مامان بزرگم که دختر عمت نه 

چون با خواهرشوهرش خوب نبود

الان آرزوی اون دختره رو میکنه

چون واسش زن گرفتن خوشکل و...

زنه همه زندگیشو و...نا بود کرد بعلاوه آبروش

به زور طلاقش دادن دوست پسر گرفته بود

الانم ازدواج دومش خانمش از معرفت و شعور و خانمی هیچی

واقعا بدبخت شد

بلههه نمونش داداش خودم.۲۰سالش بود مذهبییییی مسجدی خودشو کشت گفت زن میخوام. اخرشم جدا شد😑😑😑 از دوم ...

شاید همینا اگه پنج سال دیرتر ازدواج میکردن شرایط بهتری داشتن

زنعموی خودم برای پسرش دختر هفده ساله گرفت دختره درس خوند شاغل شد مستقل شد طرز فکرش تغییر کرد اختلافاتشون شروع شد 😞 الان شش هفت ساله جدا شدن پسر عموم هنوز دلش پیش اونه 

وا تو رو خدا دیگه براش زن نگیرین همینجوری پیش بره رکورد طلاق رو میشکونه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
پشتوانه ای نمیخواد علی الحساب، پول تو جیبشو میگیره میره دور دور ...خواهرشوهرم سرکار میره مجرده اونم ...

ووووی چ چیزا😃😅😂😑

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
پشتوانه ای نمیخواد علی الحساب، پول تو جیبشو میگیره میره دور دور ...خواهرشوهرم سرکار میره مجرده اونم ...

😂😂😂 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اونوقت من برادر شوهر مجرد 35 ساله دارم پدرشوهرم خودش رو میکشه که برادرشوهرم زن بگیره قبول نمیکنه &nb ...

اره بابا پسر خاله ام مهنوس متولد ۶۳ هست پول در میاره حسااابی ها بعد زن نمیگیره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اره بابا پسر خاله ام مهنوس متولد ۶۳ هست پول در میاره حسااابی ها بعد زن نمیگیره

اینا هم دیگه از اینور بوم افتادن  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین